24rodopi.com/Регион/Общество

Правителството прие решение, с което се назначават нови областни управители на още 8 области - Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Силистра, Стара Загора, Шумен и Ямбол.

Както вече 24rodopi.com писа, Кърджали ще има нов областен управител след като приключи карантината на Петя Саръева. 30-годишната юристка е утвърдена от „Продължаваме промяната“ за областен управител на Кърджали, очаква се решение на Министерския съвет.

Ралица Манолова е назначена за областен управител на област Габрово. Тя е магистър по специалност „Международни икономически отношения“, с дългогодишен опит в Областна администрация – Габрово, както и в частния сектор.

Представител на държавата в Ловеч ще бъде икономистът Виктор Стойчев, а в Монтана - Ванина Вецина, която е инженер-геодезист и магистър по специалност „Европейска публична администрация“.

За областен управител на област Перник е назначен Кирил Стоев, магистър по „Европейска интеграция“, а на Силистра - Катя Кръстева, която е завършила специалност „Начална училищна педагогика“, с опит в училищното образование.

Кабинетът назначи Наско Василев за областен управител на област Стара Загора. Той е магистър по ветеринарна медицина, притежава образователна и научна степен доктор и е професор в Тракийския университет – Стара Загора.

Владимир Йолов, който е магистър по финансов мениджмънт и доктор по „Международни икономически отношения“, е назначен за областен управител на Шумен.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/1/22 17:52

    Почвайте с тези горски в Джебел,КЕМАЛ,Митко,Светла които ПРОДАДОХА уж легално 5000кубика бор,печалба хубава....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/1/22 18:21

    Много е сериозен пазарлъка за област Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/1/22 20:12

    Този Митко манекена от с.Слънчоглед ли е та той беше много ,,честен мах и камиони е имал

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/1/22 21:27

    Хайде 8-9 месеца се наситихме на безидейността и бездействието на заплатаджиите/балоните на задкулисието /,час по скоро да се махнат и да се започне с НОВО!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/1/22 23:00

    Тоя стария дядко не прилича ли на принц Чарлз :D

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/1/22 05:20

    До17:52 забрави за реформи в системата на горите. Някоя калинка да са махнали. А от тази АКО чакаш реформи отпиши явно я слагат от липса на кадри.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен18/1/22 08:29

    Да се провери незаконната сеч на дъбова гора в района на с.Чичево,в района на Горско стопанство Кирково от преди няколкогодини.Започнатата проверка беше затулена от проверяващия полицай в ПУ - Бенковски към РПУ -Кирково.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/1/22 14:02

    Не очаквайте нищо да се случи край Арда с подобни назначения. При нас времето е спряло на 10 ноември 1989г. При нас трябват сериозни хора за сериозни промени в земеделието, в МВР, в горското, в образованието и др.държавни структури. За това е необходим можещ и смел областен. Ако това не стане промяната няма да се получи и ще си останем пак последни и изостанали, както до сега.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/1/22 14:42

    Харвардите вече трябва да са проумели, че областните администрации не са начални училища.
    Ако ли не, ще го разберат по трудния начин!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/1/22 15:44

    Гюнай в Земеделие Джебел, се научи да чете и пише от колегите си, а ГРЕБ го държат като "началник", Кога ще почне най накрая прочистването на "Калинките"???

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/1/22 19:57

    Направете рокадите,че ще се разболее и кандидат зам.областната.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/1/22 20:23

    Карталите от РУГ кога?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/1/22 20:30

    Защо е важен областния, защото той е представител на държавата в района. Той следи за провеждане на държавната политика във всички сфери на стопанския и обществен живот-сигурност, земеделие, образвание, горско.пътища, водоснабдяване, социални дейности, отношения с други области извън страната, работата на общините и др. Как мислите ще се справим с предложението за областен. Защо от горе гледат на това предложение. Ако е така не ни чака добро. Няма да има реформи и промяна в структурите на държавата в областта. Не е късно за промяна и тя трябва да стане!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен19/1/22 11:04

    Ало Родопи, събудете се и не се правете на ударени!
    За втори път Ви питам сигурни ли сте, че няма да има изненада в последната минута на мача?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.