24rodopi.com/Темата+

25-годишен е мъжът, който си отрязал половите органи с мотив, че бил „много грешен“.

Смразяващата случка, за която първи 24rodopi.com информира, се разиграла в неделния ден в село Бенковски.

Местният жител посетил джамията в късния следобед. Пред други хора там споделил, че е натрупал много грехове. След това се съблякъл гол и тръгнал да обикаля централните улици и площада на Бенковски, разкриха пред 24rodopi.com местни жители.

Малко по-късно той се върнал пред храма, но този път с бръснарско ножче, с което отрязал члена и тестисите си.

„Напълно ги отстрани. Самокастрира се“, допълни свидетел на кървавата гледка.

На място бил повикан спешен екип, който транспортирал стенещия в болки и потънал в кръв млад мъж в болница. Към момента той е настанен в интензивното отделение на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“, научи 24rodopi.com.

Мъжът имал психически проблеми. Дори е лежал в специализирано заведение, разкриха за 24rodopi.com негови съселяни.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/1/22 20:43

    tva cskato li e

    ОтговорИзтриване
  2. Жалко за човека.Дано на никой друг не се случва подобно нещо.Гледал съм такъв човек,ужасно е да се чувстваш абсолютно безпомощен да помогнеш,защото те не разбират нищо от заобикалящата ги среда.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/1/22 08:33

    Хора с психични проблеми не трябва да се оставят без надзор. Как може човек да се самонаранява пред теб а ти да гледаш сеир и да снимаш с телефона? Разбираме, че човекът е страдал от психични проблеми, другите около него също ли са били такива? Безучасното поведение на съгражданите е напълно безотговорно и даже престъпно!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/1/22 08:39

    Нормално ли е посред бял ден гол човек да се разкарва по улиците и на никой да не прави впечетление?.
    Всичко това става на метри от полицейския участък,как не е забелязан от полицаите? А този който го е снимал защо не е сигнализирал никъде?.До тука ни докара демокрацията загубихме си човешкия образ и всичко човешко.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.