24rodopi.com/Политика

Мнението на президента Румен Радев е надделяло при вземането на решението кой да заеме поста Областен управител на Кърджали. Затова и е бил предпочетен Даниел Делчев пред номинацията на „Продължаваме промяната“ Петя Саръева.

Така коментира забавянето на назначението на върха в Областна администрация Цвета Караянчева от ГЕРБ.

„Справедливостта възтържествува!“, така пък Караянчева коментира възстановяването като директор на Областното пътно управление отстранения от поста Иван Гавазов. Той е бил върнат на длъжността в петък от съда.

Караянчева призова народните представители от региона да се застъпят за намаляване цените на тока за институциите, които вече получиха в пъти по-високи сметки за изразходваната електроенергия./24rodopi

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/1/22 18:39

    От кога сме президентска република?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/1/22 19:54

    Цвета завинаги ще остане в историята на Кърджали с псевдонима „Цвета Спортната зала“ или „Цвета Индустриалната зона“. В паметта на целокупния народ пък просто ще си остане с онази квалификация, с която я определи шефът й.
    А, и с друго. С Фестивала на баниците, по време на който бе блокиран Новия мост в града, за да може председателят на парламента да раздруса задник на хорото.
    Аман, отървахме се барем!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/1/22 19:58

    Ти ли ще кажеш, че мнението на Президента надделяло. Да не би да искаш твоето мнение да надделее. Хората от града одобряват Даниел Делчев, а не Президента, момчето се доказа като честно, не е корумпиран, диалогичен и компетентен. Това е Цвете, не е калинка.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/1/22 21:33

    Ами емигриграй пеш

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/1/22 23:05

    Директори, председатели, комисии всичко ала бала, термини яко, постове за парлама.. Дупките оправете дупките... Да не почнем ние да ви оправяме дупките...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/2/22 07:50

    Айде,да не говорим за калинките назначени под твое покровителсвто,но за разлика от тях областният е стоиносте човек.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен1/2/22 08:48

    А конституцията,партиите?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен1/2/22 10:27

    Хората от града и областта одобряват Даниел Делчев, а не "твоичките" калинки. Все още ги има на много места, по -ниски от тревата са станали. Не смеят хората в очите да погледнат- едните назначени без конкурс, другите без опит и образование, трети пък да не кажа че е лошо да ги търпим още. Помолете като ДПС да ги махнат

    ОтговорИзтриване
  9. кореняк кърджалиец1/2/22 11:59

    Цвето, ако Делчев е човек на Радев, чии хора бяха Таушанова и Илиев? Не бяха ли лично твои? Тия двамата доведоха до такова ниско ниво областната управа, до такова обезличаване, че просто думи нямам. Чий човек беше Чанев? Не беше ли твой? Обективността изисква да кажа, че Чанев поне се стараеше, но ме дърпаш за езика да те попитам какво стана с Чанев? Кой го отсвири? Не беше ли ти, Цвето? Караянчева, препоръчвам ти да продължаваш се обаждаш за щяло и нещяло, за да захранваш ненавистта и потреса ни към ГЕРБ. Говори, Цвето, говори!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен1/2/22 12:52

    Време е човека на Радев да се заеме с човека на ГЕРБ. Да видим дали на Гавазов му е толкова чиста работата, колкото съда казва. Бита карта е и ГЕРБ го знаят, но им е мил и драг, все пак в този огромен град нещата не остават скрити, освен за съда явно.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/2/22 08:22

    Радев и Слави ви свалиха от власт и за това вкарвате интрити. Петя е преценила за къде е. Тя е млада има време. Така си постъпва. Твоите калинки ще си счупят краката за служба и не мислят дали стават. Разсипването областта от некадърници във всички служби, особено в образованието.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.