24rodopi.com/Спорт

Футболистите на „Арда 1924“ проведоха първата си тренировка за 2022 година на стадиона в Момчилград днес.

Официалният старт на зимната подготовка е на 10 януари на „Арена „Арда“. В 9:45 часа новият старши треньор на „Сините от Кърджали“ Стамен Белчев ще даде пресконференция, а в 10:00 часа ще изведе играчите и на първата тренировка на терена в кърджалийския парк „Простор“.

След 18 изиграни мача „Арда 1924“ заема 9-то място в Efbet лига с актив от 22 точки и голова разлика 21:23, като е в опасност близост до зона „баражи за оставане в Първа лига“, но Стамен Белчев е оптимист, че този състав може да се пребори за 7-мото място и, побеждавайки 4-тия, да се класира за участие в евротурнирите.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/1/22 21:31

    А един мармот завива станиол докато през 2450 та година Граничар Кирково играе финал за КЕШ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/1/22 22:02

    Мечтите са безплатни

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/1/22 22:33

    Давай Белчев!Успех с Арда!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/1/22 00:51

    Абе какво пиете бе хора, арда отива в Б група. Тия лъжат повече и от дпс

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен10/1/22 06:05

    Белчев дали сам си вярва на брътвежите?Оставането в групата ще е голям успех за него и отбора.

    ОтговорИзтриване
  6. Тези момчета имат потенциал и съм сигурен, че ще го покажат през пролетта.Само Арда!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/1/22 10:10

    Momcheta igrayte za fenovete, za grada, za slava. Slojete si po golqma cel za vseki sluchay. Samo ne otpadayte ot grupata che qzuk shte stane za hubaviq grad, za hubavite hora, za hubaviq stadion. Ne me karayte da sujelqvam che ostavih futbola. Nay malkoto pone igrayte za tiq koito Sa tichali v toq stadion predi vas I v predishnoto mu sastoqnie. Moje daje nqkoy ot vas da ne znae kak e izglejdalo, neka,nameri snimki ot neta I da vidi. Ayde saamo Arda.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен10/1/22 17:39

    Аз съм оптимист. Тези млади момчета могат. Според мен заради старите кучета не можаха да се докажат. Ще видите това са млади талантливи момчета. А тези които величаеха Матич-вижте къде отиде"Септември" тоя беше ПАЛЯЧО. ДА ОТИВА В СЪРБИЯ

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен10/1/22 21:39

    САМО АРДА ,СЪС БЕЛЧЕВ СЕ ЗАПОЧНА С НЕГО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖАТ.УСПЕХ!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.