24rodopi.com/Спорт

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз (БФС) Димитър Бербатов и екипът му ще се срещнат на 24 февруари в Кърджали с представители на футболни клубове от региона.

През годините делегатите от Кърджалийско подкрепяха Борислав Михайлов за шеф на съюза, но заради поетите от него обещания, които не бяха изпълнени, този път футболната общественост в Източните Родопи е разделена на две.

Конгресът на БФС е на 18 март.

На снимката: Държавата отпусна около 2 млн. лева за ремонт на стадиона в Кърджали, но Борислав Михайлов не изпълни обещанието си БФС да задели 200 000 лева за резервно игрище

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/2/22 17:22

    Бербатов ще отдели ли тези пари??? Бербатов ще стане БЕРБАТ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/2/22 19:26

    Вижте до къде докараха някои ръководители на БФС та бяхме свидетели миналият ден как вратарят на ФК "Славия" Георги Петков щеше да си отиде за едното чудо щото вратата на линейката не можеше да се отвори за да получи адекватна бърза медицинска помощ. Това наистина го няма и в Африка. И накрая пак няма виновни. Не само това но не искат да си подават оставките.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/2/22 19:59

    Abe ey toya stanimir do koga ste krade

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/2/22 21:06

    Да излезем и да подкрепим промяната във футбола.

    ОтговорИзтриване
  5. Този Берба дето дезертира от националния отбор на майка България каква работа има в Кърджали...от всякъде го гонят...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/2/22 09:53

      Откъде го изгониха по точно?
      Защо напусна националния?
      Срещу какво са тръгнали с какво се борят?
      Следите ли ги нещата или както обикновено така си говорите глупости.

      Изтриване
  6. Анонимен23/2/22 08:21

    И от Берба нищо няма да става но пане ще се започне с нещо ново.Очаквайте след две години нов ръководител вместо берба

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/2/22 08:24

    Дръжте се тогава за перуката на Михайлов и си мълчете тогава. Явно в България много хора не искат да има промяна, особено във футбол. За това, ще гледаме европейските и световните първенства през крив макарон. Една Швейцария ни направи за резил какво остават другите големи футболни отбори. На Ясенчо скоро няма да му се изясни.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/2/22 12:00

      На Ясенчо му е много ясна, ден година храни националния отбор ни е бащиния само деца на този на онзи колега. Абе ясна му е послушен е, има келепир.
      С големи крачки вървим към това в БГ да ни обяват официално за аматьори благодарение на Михайлов.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.