Стрелецът от Сърница Бейсим С. отказа разпоредителното заседание на съда в Кърджали да бъде проведено чрез скайп връзка и то бе отложено за 23 март.

55-годишният мъж обяви пред съдебния състав от ареста в Хасково, че иска да присъства в залата, което искане бе удовлетворенот от районните магистрати.

Припомняме, че той се изправя пред Темида заради това, че на 30 ноември м.г. в землището на с. Душка отправил спрямо жител на региона закани с убийство с думите: “ще те убия“, „дай ми пушката, ще те убия“, „стой ще те застрелям, дай ми пушката“.

Бейсим С. е обвиняем и за това, че държал без разрешително пушка и 8 броя боеприпаси.

Припомняме, че мъжът бе обявен за издирване след като насочил незаконно оръжие и стрелял срещу свой съселянин в село Сърница. След това 55-годишният нарамил пушката си и побягнал през баирите и горите, достигайки до чернооченското село Душка. Там той се насочил към стопанска постройка за отглеждане на животни. Седнал близо нея, свалил пушката и войнишката мешка и ги оставил до себе си. Не след дълго на мястото пристигнал пострадалият Е.А., който отглеждал животни в постройката. Когато обвиняемият го видял, станал и насочил към него пушката, заредена с патрон. Е.А. успял да вземе оръжието. През това време издирваният му се заканил с убийство и насочил към него нож. Е.Ч. успял да го избута, след което му взел ножа и завързал ръцете на 55-годишния. Подаден бил сигнал в полицията, като пристигналите на място служители на МВР задържали мъжа.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.