24rodopi.com/Регион
За любителите на "Уикенд за кулинарен туризъм" актуалната оферта е: Агнешко от солена трева!
Много
по-различен, по-добър вкус от българското агнешко, който е тема на трапезите на
познавачите от Солун през Брюксел до Лондон.
Става
дума за агнета, които се отглеждат целогодишно в Северна Гърция, предимно на острови, където пасищата имат относително високо съдържание на сол. Животните
пасат солен блат в крайбрежни устия, които се измиват от приливите и отливите и
поддържат редица солеустойчиви треви и билки...
Всъщност,
ако искате да опитате нещо уникално и да научите повече от майстор Агапиос,
посетете ресторант „Естер“ в Джебел.
Цената,,,,?
ОтговорИзтриванеКеф цена няма.
ОтговорИзтриванеДобра реклама
ОтговорИзтриваненяма ама има,много е скъпо там.
ОтговорИзтриване