24rodopi.com/Темата+

Тургай Сали плати с живота си заради показанията, които даде във връзка с убийството на мафиота Янис Макрис в градчето Вула, което е част от Атинския метрополитен район, на 31 октомври 2018 г. Това твърди пред 24rodopi.com нашенец, който е запознат в детайли с участието на ММА-боеца в разследването за ликвидирането на гръцко-австралийския бизнесмен.

Международното разследване установило, че килърът – български гражданин на 31 години, и Тургай Сали са били заедно в гръцки хотел по това време. Тургай Сали е разпитан месеци по-късно и освободен, а 31-годишният нашенец от турски произход е осъден на доживотен затвор. Арестуван бил и 35-годишният брат на екзекутора.

И братята, и Тургай са от Хасково.

Австралийските власти са разследвали дейността на 46-годишния Янис Макрис, той бил ключова фигура в трафик на дрога за 13 милиона долара, както и с опит за убийство на престъпен бос в Сидни.

Припомняме, че Тургай Сали бе прострелян в Хасково през уикенда и настанен в пловдивска клиника, където почина. Задържан за убийството му е мексиканецът с испански паспорт Виктор Омар.

На снимките: Екзекутираният Янис Макрис и убитият години по-късно Тургай Сали

Каква е връзката на мексиканския килър с Кърджали - четете тук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/2/22 18:58

    Да, да, още малко и го изкарахте борец за справедливост, а не наркопласьор.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/2/22 20:12

    Що ни занимавате с поредната нагрухтяна отрепка, която свитнали Някакъв тупан, който се занимавал с дрога. Аре една глава по-къс като всички останали подобни

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/2/22 09:58

      Абе шматка ти гледай себе си недей да говориш кой бил отрепка и кой не, защото не го познавахте а всики със злоба към него, намалете темпото малко и се запознайте с това Тути какъв човек беше. Гледайте си вашите животи и не коментирайте кок какъв бил. Нека почива в мир!

      Изтриване
  3. Анонимен15/2/22 08:42

    Искаме смъртното наказание да се върне!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/2/22 15:53

      Ами, нали се върна смъртното наказание! Това какво е, кой каквото е заслужил.

      Изтриване
    2. Анонимен16/2/22 09:55

      И кво искаш да кажеш, че Тути е заслужавал това… мм не - бъркаш се , хората които го познавахме знаем той какъв човек беше, на вас отстрани ви е най-лесно да коментирате. Човека помагаше на хора които са в неравностойно положение, но това никой не го забелязва, гледате само лошото в хората… почивай в мир, Тути!

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.