24rodopi.com/Спорт

Вече от позицията на „един от групата на изпадащите“, „Арда 1924“ ще търси ценни 3 точки в мача срещу „Берое“. Двата тима ще играят на стадиона в Кърджали в 22-ия кръг на Efbet лига в понеделник от 15.00 часа. Прогнозите са за спиране на снеговалежа, няма предпоставки за отлагането на мача.

Букмейкърите са затруднени - дават еднакъв коефициент - 2.70, за победа и на домакините, и на гостите. Ремито пък позволява сумата да се калкулира с 3.10.

„Сините от Кърджали“ са 11-ти в „червената зона“ на временното класиране, „Берое“ заема 7-мото място, като ще търси поне точка на „Арена Арда“, за да влезе в Топ 6.

Днес се игра дербито „Левски“ – ЦСКА, като двата отбора си поделиха по 1 точка. Мачът ще се запомни със... снеговалеж, два червени картона, съдията обидил „левскар“, Наско Сираков пък нарече в ефир рефера „Г-н Пластмасов“. На терена липсваше футболният майсторлък, особено през първото полувреме. От нулевото равенство, което означава, че „Левски“ и ЦСКА губят по 2 точки, най-доволни са в „Лудогорец“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Мачът с Берое трябва да се спечели
    на всяка цена.Това трябва да е ясно на всички.Иначе последната четворка
    И треперене въпреки че ще отпадне
    един отбор.Предпоследния ще играе бараж с четвъртия в Втора лига

    ОтговорИзтриване
  2. Футболистите да се замислят че е време да спечелят поне един мач.
    От последните 5 мача имаме 4загуби
    и 1 равен мач.Докога?

    ОтговорИзтриване
  3. Докато железния защитник М.Стоев е
    в отбора и играе сме обречени.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/3/22 17:27

      Брат верно е железен страшен мач направи Стоев, ти се хапни отзад момчетата са супер малко повече самочувствие и ето резултатите

      Изтриване
  4. Анонимен6/3/22 20:02

    Абе ти си верно нещо болен, докато не започнем да вкарваме голове сме обречени ,вратата не можем да уцелим топката я губим още в средата на терена. На теб ти препоръчвам да отидеш на психолог че с стоев нещо си изгорел чипа

    ОтговорИзтриване
  5. Йорданов трети мач не може да уцели
    вратата.Вратаря слаб.Защитата хич я
    няма.Халфовете тичат но без топка.
    Как да бием?Не си чешете езиците.
    Треньора да си направи изводите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/3/22 10:08

    Така, така наистина няма кой да вкара гол.
    Старши Треньора да си каже думата,че
    взехме да се притесняваме вече.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/3/22 10:28

    Приказката свърши идва рамо вип пресидент

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/3/22 10:39

    Ама хора то си е правило във футбола не вкарваш ли вкарват ти. Колкото и да плюете Делев и Караджов , Делев се връщаше и помагаше в защита, липсва рутината на Караджов. Вратата двойна я виждат нема целене, халфовете /изобщо имаме ли такива/, защита ,вратар, треньора , ах треньора по страхлив футбол не сме играли и в Б група.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/3/22 13:19

      Мястото ви е във В група 😃

      Изтриване
  9. Анонимен7/3/22 10:58

    nali novite popalnenia do6li zaradi ivailo petkov e za6to sa ni novi popalnenia ve4e kato sme 4 ma4 nqma smisal ot novi vzemat gi da ni zamajat o4ite 6te sedqt i 6te trenirat za zdrave samo martin lukov 6te igrai drugite 6te sedqt vav kardjali za zdrave i pak pi6ete 4e zaradi petkov do6li

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/3/22 10:58

    razberete edno arda zaminava vav b grupa dori moje da otide i vav v na tam varvat ne6tata

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/3/22 11:00

    Стамен Белчев пое отбора в Б Група. И пак натам се е запътил. Другия сезон местно дерби с Крумовград

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен7/3/22 11:36

    Malko fizicheska sila sprint I telepatiq focus

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.