Българските любители на спорта и онлайн залозите получиха страхотна новина в началото на годината. Betano бг стартира официално и за по-малко от 24 часа привлече хиляди потребители. Компанията обаче има сериозна конкуренция на пазара, тъй като в България се утвърдиха няколко хазартни оператора през последните години.

Разбира се, говорим за реномиран букмейкър, получил признания както в Гърция, където започна дейността си, така и в други страни. Betano е водещ сайт за залози в Португалия, Бразилия и Румъния и спонсорира някои от най-популярните отбори в света (напр. Порто и Бенфика).

Очакванията на специалистите са свързани с бързо развитие на сайта и преборване на конкуренцията. Ето кои услуги ще се окажат полезни в тази битка.

 Изобилие от спортни залози и високи коефициенти

Феновете на спортните залагания имат две основни изисквания: обилни тиражи и стойностни ставки. Можем да твърдим, че Betano ги оправдава и осигурява богата програма. По последни изчисления, месечният брой на събитията, които попадат в букмейкъра, възлиза на над 35,000.

Всички дисциплини са подредени по интерес в лявата част на уебсайта. Най-многобройни са срещите от света на футбола и тениса. Клиентите на новия оператор могат да прогнозират случващото се в Бундеслигата, Висшата лига на Англия, Шампионска лига. Разбира се, Първа лига не остава на заден план, дори се добавят мачовете от Втора лига и Купата на България.

За бързото и удобно създаване на залозите спомага електронният фиш. Той се намира в дясната зона на платформата и предоставя варианти за игра на сингъл и в множествени комбинации. Betano бг приема залози над 0.20 лв. и дава възможност за прибавяне на максимум 20 селекции в талон.

 Най-добрите приложения на пазара

Друга причина, която поставя високи очаквания към Betano, е наличието на мобилни приложения. Хазартният оператор е наясно с тенденциите, които свидетелстват за покачване на мобилните залози.

Официално проучване, проведено преди две години в Западна Европа, показва, че 72% от залагащите използват таблети или смартфони.

Това подбуди гръцката компания да разработи специални апликации за операционните системи на Apple и Google. Линкове за свалянето им са публикувани в официалния уебсайт. В случай че разполагате с по-стара версия на iOS или Android OS, насочете се към браузър-базирания сайт, пригоден за всички устройства. В него попадат спортните залози, казино игрите и фентъзи лигите, без да се наблюдават разлики спрямо десктоп версията.

 Помощни инструменти и специални оферти

За да се превърнеш в бранд №1 в сферата на онлайн залозите, трябва да се грижиш за своите клиенти. Betano прави точно това, осигурявайки списък с над 10 промо предложения. Новите потребители имат достъп до стартова оферта, която им гарантира удвояване на първия депозит, както и допълнителен Free Bet за спорт.

Залозите на краен победител се изплащат предварително, ако отборът, на който сте се доверили, вземе аванс от два гола. Правите колонки са придружени от значително увеличение на очакваната печалба до 50%, като максималната сума достига 2000 лв.

Освен това Betano предоставя помощни функции, улесняващи онлайн залозите. Контролирате талоните си по всяко време с помощта на Cash Out и наблюдавате случващото се на терена чрез Live Stream. За да се насладите на прякото предаване, задължително е да сте регистрирани и да поддържате активен баланс.

Без съмнение Бетано България ще се превърне в доказана марка и ще спечели милиони потребители благодарение на доброто си отношение и вежливото обслужване.

24rodopi.com/Спорт

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.