24rodopi.com/Спорт

Силно представяне на „Арда 1924“ на негостоприемния стадион на варненския „Черно море“ до 56-ата минута, но мачът се играе 90 минути… Закономерно домакините победиха гостите от Кърджали с 2:0

4-ият и 10-ият в елитното ни футболно първенство представиха през първо полувреме качествена игра, която определено зарадва и феновете на стадион „Тича“, и зрителите пред телевизионните екрани. „Стражът“ на „Арда 1924“ Мартин Луков обра овациите, а в 40-ата минута Тонислав Йорданов пропусна да даде преднина за „Сините от Кърджали“, пращайки топката над опразнената врата на домакините. Централният нападател на „Арда 1924“ направи още по-голям пропуск в 72-ата минута, когато от около 3 метра пак не улучи рамката, останала отново без вратар.

Домакините поведоха в 57-ата минута с красив гол от воле на Матиас Курьор, а в 77-ата Евгений Сердюк оформи крайното 2:0.

По-рано през деня в „дербито на опашкарите“ „Локомотив“ (София) победи „Ботев“ (Враца) с 1:0. В понеделник „Пирин“ посреща в Благоевград „Славия“ и евентуална домакинска победа ще прати „Арда 1924“ на „червеното“ 11-о място.

„Отстъпихме инициативата през второто полувреме. Не говорим за физическо отпадане. След първия гол не успяхме да се върнем в мача. За съжаление имахме две стопроцентови голови положения, които не успяхме да реализираме“, коментира наставникът на „Арда 1924“ Стамен Белчев.

"Лошото е, че не сме постоянни", подчерта Белчев.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/3/22 17:10

    Абе,докога тоя Йорданов ще го търпят в отбора
    Той сигурно не може да уцели и оная работа на жена си или приятелката си,а ние го чакаме да вкарва голове

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/3/22 17:11

    Честита Б група. Вакантно място за спортен директор - Джебел басма хастар спор - Ерай

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/3/22 17:18

    Белчев,стига си се оправдавал с играчите.Под твое ръководство за 5 мача само 1 отбелязан гол,а допуснати 9.Ти си човека който да каже на Тонислав Йорданов да спре да бие над тополите.Когато от 3-4 м.не можеш да уцелиш празна врата за пореден път,явно няма точни указания.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен12/3/22 17:36

    Има ли треньор в Арда,който да обясни на Тонислав,че по-важно е топката да влезе в празната врата,а не да бие сватбарски шутове за пореден път.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен12/3/22 17:39

    Няма лидер в отбора. Добър вратар останалото ала бала.Няма как без голаджия да остане е. Няма как. Дано да не съм прав

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/3/22 18:24

    Не се печелят точки,когато от 3 метра не можеш да уцелиш празна врата,същото беше и в Благоевград.Това говори за безотговорност, липса на качества и липса на адекватни тренировки и точни треньорски указания.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/3/22 19:39

    В отбора няма дух. Вижте царете. Така се играе. Дух трябва дух иначе не става. Не може да изнася е топката.колкото и слаб да си духа донякъде компенсира некадърност на футболиста

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен12/3/22 20:19

    Последен шанс за Белчев е мачът с Локо.При неуспех незабавна оставка.Никой от ръководството на Арда ли не вижда,че с него отпадаме?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен12/3/22 21:11

    Жалко тъкмо намерихме спонсор и той какво е това. Но пак ше ви найдем спонсор но този ще беде с дряновица и ще ви плаща още в тунела за съблекалнята след края на мача.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/3/22 23:29

      Какви сте "мъже" зад клавиатурата

      Изтриване
    2. Анонимен13/3/22 12:53

      И къде го тоя спонсор

      Изтриване
  10. Анонимен12/3/22 23:22

    Белчев ти невиждаш ли Коконов едвам ходи, Стоев супер неорентиран, махай ги и двамата да топлят скамейката.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/3/22 11:45

      Много ни разбират главите, много "разбираме" от футбол но наесен ще ги търсим всички момчета. Личните нападки и злоба точно в този момент са излишни ноо са 100 път казвам ние не оценяме това което имаме в момента и Коконов и Стоев и Йорданов Котев Ковачев и всички останали едва ли ще искат да останат, най лошото е че ще си тръгнат с огорчение защото играят и се раздават а такива като теб ги обиждат даже и по време на мач

      Изтриване
  11. Ех да беше Ахмед Осман в Арда поне
    щеше да вкарва голове.А тези документи на новите така и не дойдоха.Да не са на северния пояс

    ОтговорИзтриване
  12. Томислав вкарва през три мача в чет
    въртия.Следващия път се пада в мача с ЦСКА 48.И другите не вкарват само тичат.Коконов Ковачев къде сте?Преди вкарвахте сега тичате.

    ОтговорИзтриване
  13. Кики беше неузнаваем.Какво му стана
    Първия гол след негова грешка.Никак
    ви пробиви по крилото грешни пасове

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен13/3/22 11:38

    Тонислав Йорданов отправи четири удара към вратата на Черно море(два от засади)и всички високо над вратата и това се повтаря за кой ли пореден път,но явно Белчев не вижда това и не работи правилно с играчите.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен13/3/22 11:52

    Явно Белчев не може да мотивира футболистите,няма идея в играта на Арда,за 5 мача под негово ръководство само 1 отбелязан гол и той е от далечен удар.За всички вече е ясно,че Арда потъва и едва ли Стамен Белчев е човека,който ще ни спаси от отпадане.

    ОтговорИзтриване
  16. Като си представя Милен СТоев че пак ще е титуляр срещу Локото ми
    става лошо.Игра добре само срещу
    Берое за което го поздравих.Но сега
    пак грешки пак неориентираност.
    Незаменим ли е той?Питам треньора

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/3/22 23:02

      Чиче, първо изключи телевзорУ не гледай мача
      Второ няма да е голяма загуба защото ти явно не гледаш общата картина на отбора обсебен си от един от 11 футболисти
      Трето четейки напъните ти за анализ ...Абе не ти се получават ,не я разбираш играта
      Четвърто ще си отпочинем от неадекватните и обдесивнокомпулсивни коментари за Стоев

      Изтриване
  17. Анонимен13/3/22 22:12

    arda balet urdek giol

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен13/3/22 22:38

    Е що го питаш тук да не мислиш че ни чете глупостите. Е там имат тренировки ходи питай,, или тук си аслан там си на....ран

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.