Онлайн букмейкърите добиват все по-голяма популярност и предлагат на залагащите различни варианти за забавление. Сред най-изявените компании е бет 365, създадена в Обединеното кралство през 2000 г. В последно време се утвърди като водещ сайт за спортни залагания, а за това спомогнаха обилните тиражи, високите коефициенти и помощните функции.

Всеки, който е навършил пълнолетие, може да се присъедини към сайта и да се бори за реални печалби. Независимо дали разполагате с нужния опит, или тепърва навлизате в света на залозите, Bet365 е подходящото място за Вас. Защо специалистите препоръчват платформата и какво е важно да знаем за нея преди регистрация, споделя екипът на Silentbet.

Как се участва в сайта на Bet365

Сайтът и мобилните приложения са свободни за преглеждане от всички посетители, без значение дали притежават сметка, или не. Но няма как да залагате в букмейкъра, без да преминете процес на регистрация.

За да отворите акаунт в Bet365, задължително е да попълните сведения за Вас като имена и мобилен номер. Следва да изберете парола за вход и да въведете 4-цифрен код за сигурност. Благодарение на него можете да се чувствате спокойни за профила и наличните средства в баланса.

Ако вече разполагате с акаунт и сте го активирали, заредете сметката и поставете начало на залозите. Приемат се плащания чрез най-различни методи, включително: дебитни карти, електронни портфейли, ваучери и банков трансфер. Минималният праг за захранване на баланса е 10 лв., без да се удържат комисионни.

В случай че депозирате за първи път, до 90 дни след регистрация, ще получите начален бонус. Той ще удвои внесената сума и ще Ви удостои с повече средства за залози.

Как да залагате в Бет 365, ако сте начинаещи

След като сте изпълнили първоначалните изисквания за участие, имате възможност да се включите в онлайн залозите. Желателно е да вземете начален бонус, за да разполагате с по-висок баланс. Максимумът, който е предвиден, е 100 лв.

Следва да разгледате текущите спортни тиражи и да проверите дали са добавени любимите Ви първенства. Най-вероятно ще ги откриете в бет 365, тъй като букмейкърът предоставя широк асортимент от над 40,000 събития всеки месец. В началото бъдете по-предпазливи и участвайте с единични залози или прави колонки, включващи до три селекции.

Стойността на един облог не бива да надхвърля 5% от общия бюджет. Препоръчително е да зададете лимити на депозит и залог, за да се предпазите от развиване на хазартна зависимост. Налични са няколко варианта за ограничаване на преводите: на дневна, седмична, месечна база.

Ако предпочитате залозите в реално време, използвайте статистиката, тракера на живо и прякото предаване на Bet365. Операторът разполага с отделен сегмент за активните срещи, които са подредени спрямо вида на дисциплината. Естествено, водещи са футболът, тенисът, хокеят на лед и баскетболът, но не липсват и залози на бокс, eSports, волейбол.

Заслужават ли си залозите в сайта

Независимо дали тепърва прохождате в онлайн залаганията, или имате богат опит, Бет 365 е удачното място. Платформата разполага с най-обемния тираж, подпомага залагащите с помощни инструменти и често раздава бонуси без депозит.

Имате възможност да прогнозирате мачове преди старта им и на живо и да контролирате фишовете с иновативен Кеш Аут. Ако имате колебания относно активен талон, опцията “Редактирай залог” Ви дава право да извършите промени.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.