Българската бетинг индустрия се разрасна в началото на 2022 г., след като Бетано спортни залози получи лиценз от НАП и започна да приема родни клиенти. Компанията притежава богат опит на световния пазар и предоставя изобилие от залози на милиони потребители. Освен че се отличава с разнообразие, Betano се оказва един от букмейкърите с най-високи коефициенти. Кои спортни лиги попадат “под прицел” и защо са оценени с примамливи ставки, разказваме в статията.

Водещи първенства в Betano

Конкуренцията на българския пазар изисква от компаниите да вграждат повече първенства и турнири. Но колкото и голямо да е богатството, над 90% от залозите са насочени към водещите шампионати в света. Това е причината Betano.bg да предоставя най-солидни коефициенти за тях и да удържа минимален марж в своя полза.

Футболът е представен в тази класация с топ 5 първенствата на Стария континент и европейските клубни състезания. Естествено, като спонсор на български клуб, Betano отдава значимото на Първа лига и Купата на България, оферирайки залагащите с примамливи коефициенти. Отчита се минимален марж при дербитата, които са най-търсени от клиентите на букмейкъра.

Срещите от ATP и WTA турнирите също пристигат с подобрени ставки, но най-апетитни са предложенията за надпреварите от Големия шлем. Ако планирате да залагате на победител на Уимбълдън, Бетано е най-доброто място. Ще се сдобиете със супер коефициент, ще контролирате риска с Кеш Аут и ще играете за по-добра печалба.

Останалите спортни лиги, придружени от високи коефициенти, са NBA, Евролигата по баскетбол, NHL, MLB, NFL. Все по-добри са ставките при залозите на електронни спортове, набиращи популярност в България. В Betano се публикуват събития от елитните състезания по Dota 2, FIFA, League of Legends, CS:GO.

Оферта “0% марж” – класиране и правила

За да предложи най-добър коефициент, онлайн букмейкърът не трябва да удържа комисионна в своя полза. Точно това прави Бетано с бонуса “0% марж”, валиден за всички участници.

Той е насочен към трите водещи спорта: футбол, хокей и баскетбол. За да се класирате за офертата, трябва да изберете двубой, обозначен със символ “0%”, и да заложите на краен резултат. По този начин печалбата Ви ще бъде в по-високи граници, без да предприемате допълнителен риск.

Кои са най-добре оценените маркети в Betano

След като изберете спортно събитие, Бетано ще Ви предложи различни опции за залог. Например футболните срещи пристигат с 400+ маркета, изискващи предвиждане на всевъзможни обстоятелства.

Най-търсени са пазарите за краен победител, брой голове, хендикап. За да спечели доверието на залагащите, Betano ги подкрепя с по-солидни коефициенти, в сравнение със своите конкуренти. Ако сте любители на рисковите залози, насочете се към събития като точен резултат, кой футболист ще вкара първи гол, в коя минута ще падне победният гол.

Подобни предложения са валидни за залозите на баскетбол. Маркетите за брой точки, хендикап линии, money line, които са отправени за срещи от NBA и Евролигата, са оценени с минимален марж.

При тенис пазарите се наблюдават подобрени ставки за общо геймове, победител в мача и сбор сетове. Комбинирайки няколко опции в права колонка, ще получите стойностен общ коефициент и ще се борите за по-атрактивна печалба.

24rodopi.com/Спорт

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.