ПОКАНА

за обществено обсъждане

На основание чл. 20 от Правилника за прилагане на Закона за регионалното развитие (ППЗРР), Община Кърджали отправя покана до всички граждани и заинтересовани страни за участие в обществено обсъждане на резултатите от социално-икономическия анализ, проекта на стратегическата рамка и предложенията за приоритетни зони за въздействие на община Кърджали в рамките на ПИРО- Кърджали

Общественото обсъждане ще се проведе на 21.03.2022 г. (понеделник) от 17:00 часа в залата на Бизнесинкубатор - Кърджали на адрес: ул. „Отец Паисий“ № 12.

Проектът на аналитичната и стратегическата част на плана и предложенията за приоритетни зони за въздействие са публикувани в раздел „План за интегрирано развитие на община Кърджали 2021-2027 г.” на интернет страницата на Община Кърджали на следния адрес: https://kardjali.bg/?pid=3,piro_5

Писмени становища, мнения и предложения по проекта на ПИРО-Кърджали, можете да депозирате в деловодството на Община Кърджали на адрес: гр. Кърджали, бул. „България“ № 41, Център за услуги и информация на гражданите или да изпратите на следния имейл: ip_kj@mail.bg до 16:30 часа на 21.03.2022 г. /понеделник/.

Предварителни записвания за изказване по време на общественото обсъждане могат да се заявят лично или писмено на същия адрес до 16:30 часа на 21.03.2022 г. /понеделник/.

Очакваме Ви! Вашето мнение е важно за нас!

Кмет на Община Кърджали

д-р инж. Хасан Азис

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/3/22 13:24

    Оставка

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/3/22 13:30

    Абе да го направят както плана за Синята зона

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/3/22 14:04

    🙈 nikakvo obrastenie, nito kam chovek, nito kam kiopek, nito kam lebed, patica, svetulka, prilepci, lisicite ili gugutka. kakvo ostava telchalka, volovarci, opalchenci, kazaci, bizrojdenci. vai. vash A.D. 🙊

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/3/22 14:46

    Приоритета за интегрирано развитие възпрепятства развитието на аналоговото движение по улиците на крайните квартали на града, причинявайки интегритет на бездомните кучета,котки и стадото овце...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/3/22 15:38

    Пазара какво направихте.Направихте магазини в които магазини и сергии нямат достъп собствениците.Без до плащат не могат да зареждат.Тези които работят по офиси имат пропуск-полицаи.инкасатори.управата на пазара....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/3/22 15:51

    Да се спре строежа на частния инсинератор за горене на хиляди тонове боклуци в Студен кладенец, за който бе нужно обществено обсъждане и одобрението на гражданите, което се изисква по закон и директива на ЕС.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/3/22 19:24

    A разговора записва ли сеее,щом нашето мнение е важно....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/3/22 20:10

    Лицемери! Все едно някой от стадото ще дойде, а ако някой посмее да ми мисли

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.