24rodopi.com/Регион

Има интерес за прехвърляне на цели предприятия от Украйна в България, защото там ще мине време, докато се възстанови инфраструктурата и нормалния живот. Украински фирми вече са прехвърлили без много шум производството си в България, още преди настоящата криза.

Това обяви в съседен Смолян председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов по време на среща с областния управител Емил Хумчев, съобщават колегите от 24smolian.com.

По думите му, Украйна, като фирми партньори, и като работници, които няколко поредни години помогнаха на българския туризъм да не остане без кадри по курортите и морето, има добър имидж в България. Според Симеонов, предприемачите от Украйна  и работниците, ще бъдат добре приети тук. Търговската палата пък ще окаже съдействие на украинските фирми, допълни председателят.

Търговските представителства, които се регистрират в палатата, ще бъдат обслужвани в рамките на 3 часа, без да заплащат допълнително за експресна услуга.  

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/3/22 19:59

    Опс, май се изтървахме? Честито ни биолаборатории. Краварите прехвърлят експеримента при нас. Турете по още едно укро знаме на профилите си

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/3/22 20:28

    Пак глупости за някакви трошички...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/4/22 09:47

    Опала, не са украинци,а янките чрез поставени лица бандер-овци. Не са предприятия, а лаборатории. Някой задал ли си е въпрос, защо не отидат в Румъния, Чехия, Унгария например. С едно позвъняване отвъд океана "фирмата" се регистрира за три часа. Честито ви опитно поле.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/4/22 11:41

    Ще станем основен производител на Корона. Ех, нато... докъде ни докара този соломон Пуси?!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/4/22 11:47

    Браво, време беше да изнасяме нещо, жалко че ще е без пари, а именно вируси

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.