Слуги със заешки сърца ще пращат мислещите в концлагери?!



Мнение на Мирон Иванов,

24rodopi.com/Коментари

 

Жертвите сред руската армия в Украйна достигнали 5-цифрено число. Руснаците масово се предавали, други бягали кой където види. Клипове показват пленени млади момчета, които се обаждат на родителите си и казват, че мислели, че е учение, не знаели къде отиват…

И куп още „филми“, сякаш продуцирани от „Уорнър Брадърс“.

В същото време кметът на Киев, един от боксьорското семейство, казва, че столицата била обградена от невиждана сила. В медийна изява Зеленски прилича на човек, поддържан на медикаменти. Завалва, едва говори, а главата му клюма. Украинското посолство пък обяви, че набира чужди доброволци, които да заминат и да се бият…

Някаква шизофрения.

У дома.

Масова прозападна пропаганда срещу злия Путин. Чугунени глави обясняват срещу какъв диктатор се изправял светът. Болшинството от тях са отрочета на галената комунистическа номенклатура отпреди 89-та. Част от тях завършили в Москва и с агентурни досиета в Държавна сигурност.

Пропаганда, зависеща от хрантутниците на всяка власт.

Някакъв адвокат от фондация за достъп до информация настоява „тези, които могат да бъдат вкарани във фокуса на прокуратурата, са тези, които пряко защитават Путин и неговата войнолюбива и човеконенавистна акция. Те могат да бъдат конкретно визирани“.

Разбирате ли какво изрича един адвокат? Всеки, който не е на страната на прозападната пропаганда, да бъде смачкан и воден за престъпник. А скоро концлагери, адвокате? Направо там да ги пращаме, а?

„Пропагандата за западния свят е това, което е тоягата за тоталитарния“ (Ноам Чомски).

Започна трус, който ще преустанови еднополюсния модел, в който една държава се държи като господар на останалия свят. И в момента всички, чиито заешки сърца са в килера на едно посолство, са активирани срещу  това. Съвсем скоро пренареждането ще е факт.

Българските политици продължават да се държат като пинчери на каишка в същото това посолство. На апаратно дишане. И никой, никой, не обелва дума за народа на тази окаяна, опоскана, принизена до екзистенц минимума си България. Управляващите в родината ни се държат като губернатори на колония. Всите вкупом.

Един натовец бръщолеви по студиата, че трябвало в страната ни да бъде разположено ядрено оръжие. Един, за когото официалната религия е „Майната му“, а любимото возило-трабант.

Преди години, на прага на НАТО, един бракоразводен адвокат, по някакъв начин станал и президент, изрече, че ако трябвало България щяла да замени кирилицата с латиница. Държавата, която създаде азбуката за славянските народи?

Разбирате ли какво се е случвало през последните десетилетия, за да се отгледат подобни безродници? Които вкупом са активирани към настоящия момент.

Живеем в една тоталитарна демокрация на слугинажа. И е крайно време да се сложи край. Преди да е станало твърде късно. И преди една шепа слуги да започнат да пращат инакомислещите, и изобщо мислещите, из концлагери.

*

Извинете, ние споделяме, че Путин е зъл, ама може ли да публикуваме поне американски източници, че и Зеленски е зъл!?

*

Извинете, позволено ли е да напишем, че българинът инж. Иван Милев е изгорен жив в Одеса от украински крайни националисти на 2 май 2014 година!? 

Иван Милев е роден на 5 юни 1980 г. в Одеса в семейство на архитект и учителка, средно образование завършва в одеското 80-о училище през 2001 г., следва и се дипломира в Одеския политехнически институт. Работи като инженер и водещ конструктор на Одеския авиоремонтен завод, където разработва специални възли и детайли за лекия самолет Y1 „Делфин“.

Иван Милев е активен деец на Асоциацията на българите в Украйна, представляваща няколкостотинхилядната българска общност там. Той става председател на Запорожкото градско българско дружество „Св. св. Кирил и Методий“, където съдейства за поставяне на паметните знаци при Вознесенския археологически комплекс. В 2006 г. получава наградата „Човек на годината“ от Асоциацията на българите „за многогодишна активна родолюбива дейност, за голям принос във възраждането и развитието на българските традиции и обичаи и за популяризиране на българския фолклор в Запорожка област“.

Свързан е с бесарабския град Комрат, като има и гражданство на Молдова. След трагичната кончина на Иван Милев, изпълкомът на Гагаузката република в Молдова отпуска 10 000 леи помощ на семейството за погребението му и председателят ѝ Михаил Формузал изказва дълбоки съболезнования на близките му.

По свидетелството на бесарабския българин Георгий Шишман пред БНР, Иван Милев като виден деятел на българското движение е един от водачите на местните българи в гражданските протести на пл. „Куликово поле" в Одеса през пролетта на 2014 година. Загива в Одеса при сблъсък на местни про-руски сепаратисти и крайни украински националисти. Тогава 33-годишният Милев загива от задушаване заедно с десетки други про-руски активисти, укрили се в Дома на профсъюзите. Обгорелият му труп е открит на главното стълбище между третия и четвъртия етаж на сградата. Идентифициран е чрез ДНК проба. Обявен е под №40 в окончателния списък на загиналите от официално обявените 48 жертви.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

40 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/3/22 15:19

    Всичко е истина!! Поздравления за статията!!! Докога ще смесват понятията Съветски съюз с днешна Русия!! Докога пишман демократите ще плюят по Русия!! Докога ще бъдат с широко затворени очи и с надупен зад.ик!! Народа отнася всичко мършииии!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/3/22 15:46

    А бе вие защо биете негрите? Толкова. Изчадия червени.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/3/22 16:21

    А позволено ли е да се пише че руската армия затрива цели градове за да ги превземе,за пример Алепо,Хомс сирийски градове

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/3/22 21:46

      Киро, ти ли си? Защо пишеш тук?

      Изтриване
  4. Смърт за Русия и Путин! Да живее Украйна и Украинския народ! Слава Украйна!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/3/22 21:47

      Ти си натовско гьотференче.

      Изтриване
  5. Анонимен5/3/22 16:36

    Онова посолство не позволява да се коментира и пише за зверствата и стореното от националистите на Украйна. В превзетата държава България е така. А предполагам и другаде, където янките са правили пролет насред зима. Създадоха и купиха цели партии и взеха властта, затова сега ЧУШ и ВНИМАВАЙ ЗА КАКВО ПИШЕШ! Само одобрено от посолството!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/3/22 17:04

    Браво нека се знае истината за Украйна. Зеленски иска да въвлече и Европа във война това е целта на Америка.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/3/22 17:31

    Много смело питане...Човечеството започна да се отърсва и да „проглежда“ по-ясно какво се крие зад целия този уродлив конфликт.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/3/22 18:07

    Спрете се, ясно, че ви плащат от кремъл ама май почна да ви боли, че рублата се обезцени и това което ви плащат не ви стига ? 2022 година сме значи една съседна държава може да нападне и нахлуе в друга страна и вие ще пишете кой кого убил ??

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/3/22 18:51

    При атаката в профсъюзния дом в Одеса, където бяха убити и изпепелени 46 души, има двама загинали българи - Иван Милев, на 34 г., изгорен жив и Александър Николов, на 32 г., загинал от огнестрелна рана.
    През последните осем години жертвите са били изгаряни, застрелвани и съсичани и впоследствие в по-голямата си част ги водели безследно изчезнали. Измежду изчезналите безследно имало и много българи.

    ОтговорИзтриване
  10. Важно е човек да не спира да мисли и разсъждава, а не да приема всичко което чуе за "чиста монета".

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен5/3/22 19:50

    За причините за войната прочетете коментара на Велислава Дърева- търсете пътя на парите, той довежда до правилното място

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен5/3/22 20:21

    Слепите и глухите не искат да знаят, че Украйна е под командването на Байдън още от 2014 година, когато беше вицепрезидент. Синът му е на заплата от 50 000 долара в украинска фирма за газ, близка до хора на Зеленски. Има видеа и снимки как харчи парите си този нещастник за дрога и проституция. А фирмата краде газ от подземните недра на Украйна, препира парите през други фирми и познайте как Зеленски има дворец за пони 4 милиона евро в Испания. Търсете инфо, има в интернет, чрез търсачката ще ги намерите. И не, не са руски източниците.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен5/3/22 20:44

    Vili Ivanova
    Тази сутрин искам да попитам бежанците от Украйна - защо не казвате истината на народа ни ? Все пак сте приютени и обгрижвани в нашата държава . Защо лъжете ежеминутно по продажните ни медии ? То и вашите са такива - бълват случки отпреди пет , шест години . И всъщност от кого бягате ? Нямате ли чест и достойнство да кажете в ефир истината . Истината е , че бягате не от Путин , а от вашия фашистки режим . Бягате от репресиите на многобройните си фашистките организации и от зеленото човече - което е все пияно , дрогирано и непредвидимо ? Или може би и вас купиха и ви научиха какво да говорите ? Че инак няма безплатни апартаменти , детски градини и дрехи с етикети . Няма и джобни по 40 лева на ден . А откъде мислите се вземат тези пари и цялата ви издръжка ? Не от чекмеджета или милиардите на депутатите в чужди банки . Не ! От нас се вземат - от нашите мизерни спестявания и доходи , от нашите данъци и всекидневни глоби . Та поне заслужаваме да кажете истината . За да не ни карате да мразим и обвиняваме братята руснаци , които в момента приютяват ваши сънародници и доставят камиони помощи във вашата страна . Ние това ли заслужаваме ? Аз ви питам - за 8 години фашизъм тъй ли не разбрахте , че сте натовска колония ? Ние за няколко дена разбрахме за десетките ви натовски бази и генетични лаборатории . Вие пък как така не разбрахте , че в тези лаборатории се прави хубавия райски газ , с който ни тровят натовските самолети . Правят се и редица генетични експерименти и производството на вируси , едни от които са короните - морони . Как не вдигнахте глава и всички да разберем що за ционизъм има при вас и че сте в опасност ? Не , не приемам вашето бягане в момента , защото е основано на лъжа и е за сметка на изстрадалия и крайно беден български народ . Не приемам това , че вие разделихте българите в този момент . И ползата от вас ще бъде , че ние няма да допуснем чак такива измети да ни управляват . Ще бъдем бдителни от сега нататък и ще преценяме кой да ни управлява . Ще се борим до край и ще бъдем честни . Честни пред себе си и пред света . Защото ние сме БЪЛГАРИ . Много различно нещо сме . Оцелявали сме и сега ще оцелеем . Това е от мен . Обичам ви БЪЛГАРИ . И теб БЪЛГАРИЯ !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/3/22 21:08

      Браво! Чест и почитания! Не може нашите родители да живеят с 350 лева на месец, а най-бедната държава в Европа, да се прави на богата, 1200 лева? Алооо, оправете нашите проблеми, нашите родители, нашите деца, тогава се правете на много щедри и милосърдни!

      Изтриване
    2. Анонимен5/3/22 21:28

      Точно така.

      Изтриване
    3. Анонимен5/3/22 21:50

      Браво! Подкрепям. Истината си тежи!

      Изтриване
    4. Анонимен5/3/22 22:20

      Само една лека забележка. Тези 40 лева на човек няма да ги дават на украинските бежанци, а на хотелиерите, и на институциите, които са приели такива. Това е за спане и храна на всеки човек за един ден. И сега си отговорете на въпроса колко от народните избраници, министри, политици и бивши такива имат хотели, особено по морето и големите градове. Мислите ли, че някой от бежанците ще се обърка и ще дойде примерно в Кърджали? Да не са луди? Ще искат да останат във Варна, Бургас, Поморие, Балчик. Дори няма да има наплив и към София. Забележете с какви коли идват бежанците. От Мерцедес нагоре, че и нови, да има няма 4-6 години са най-старите. Сега си отговорете на въпроса кои са избягали от Украйна? Защо например няма бесарабски българи сред тях? Защото те горките нито имат пари, нито имат коли да се махнат. Сега отново въпрос - що така едните са толкова бедни, а другите богати? Защото страната я напускат наистина заможните. Другите ще гинат там, защото ще бъдат използвани като живи щитове от украинските гадове. Спете спокойно, привърженици на Зеленски, Европа нанася санакция след санкция на Русия. Даже и Киро тази вечер мму е казал на Зеленски какъв велик президент е. Ритна си трудовата книжка. Мислете преди да гласувате, скоро ще има нови избори.

      Изтриване
  14. Анонимен5/3/22 20:51

    Никой не отрича Донбас и Луганск. Но Путин иска да завладее цяла Украйна, вече са “ освободени” двата региона, защо иска и Киев. Подценявате Европа неможе всичко да командват Америка. Пример в Ирак само Англия им се върза

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/3/22 21:32

      Ама изобщо не си в час с целите на Русия. Тя не иска да завладее Украйна, нито Киев. Въоръжените бандитски и неонацитски групировки н Украйна трябва да бъдат разоръжени. НАТО няма работа в Украйна. Между другото преди малко прочетох, че по документи не съществува независима държава Украйна, тъй като не е регистрирала границите си в ООН. Последно такава е извършена през 1991 година. Така че, ако се гледа по документи, това, което се случва не може да се приеме нито за война, нито за инвазия, нито дори за военна операция. Де юре Украйна си е част от Руската федерация.Не стига, че Русия призна независимостта на Украйна и Зеленски като неин законен президент, ами не спряха да подлизурстват на САЩ, позволиха на американците да изградят билогични лаборатории там и какво ли още не. Чети преди да коментираш, ама чети достоверни източници, не гледай оня наркоман Зеленски какво говори и с какво ни облъчват нашите телевизии. Заради него гинат и укранци, и руси.

      Изтриване
    2. Анонимен5/3/22 21:48

      Браво! Никой не може да го каже по-добре!

      Изтриване
  15. Анонимен5/3/22 21:07

    Пропускате нещо,че чужда армия наемници дори и анексира ваша територия!!!!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен5/3/22 21:13

    Не народ а мърша са българите както е казал един възрожденец,а бе рая 21 век руски ракети изпепеляват украински и български градове в Украйна а вие подкрепяте фашиста путин а предлога е че Украйна щяла да слуша руснака и не трябвало да е свободен ,все едно Ердоган да нападне нашата страна защото не му харесвала че БГ е член на европейския съюз,глупаво разсъждение нали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/3/22 21:40

      Украинските фашисти изпозват хората като жив щит! Днес те не позволиха цивилното население да напусне Мариопол, ти добре ли си с главата? Мършата си ти! Не си ПОЗВОЛЯВАЙ да намесваш Ердоган или България, защото нямат нищо общо първо и второ, не знаеш как и защо започна всичко. 8 години украинските неофашисти избиват българи и руснаци в Украйна. Знаеш ли че над 900 деца са убити и осакатени през тези години? Колко изчезнали хора, които не одобряват режима на Украйна има? Знаеш ли, че лично Джо Байдън и синът му са закупили половин Украйна, меше тъпо?

      Изтриване
    2. Анонимен5/3/22 23:21

      Браво.

      Изтриване
  17. Анонимен5/3/22 21:33

    А пък четох, че сирийски наемници щели да се бият в Украйна. Е, познайте как се е огъзила Украйна и как ще свърши цялата тази работа. Жалко за децата ни.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен5/3/22 22:22

    До18:07 Не всичко е пари, за истинските хора😉. За Подлизурковци, като тебе, трябва да се истребят до крак, и по бързо, иначе вредите на околните, и света😉.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен5/3/22 22:22

    Кой го е упълномощил да говори от името на народа?
    Министър-председателят Кирил Петков проведе телефонен разговор с президента на Украйна Володимир Зеленски.
    Петков изрази адмирации към лидерството и куража, които Зеленски всеки ден демонстрира, давайки сила на украинския народ, изправен пред братоубийствена война.
    Българският премиер подчерта пълната подкрепа на страната ни към всички украинци. Петков бе категоричен, че всеки, който бяга от войната, ще бъде посрещнат у нас така, че да се чувства като у дома си, а българските институции ще му окажат необходимата помощ. За целта са ангажирани служби и министерства, които още от границите ни подпомагат бежанците.
    Министър-председателят Петков информира украинския президент Зеленски и за хуманитарната помощ, която страната ни изпраща за Украйна под формата на болнично-медицинско оборудване и лекарствени продукти. В хода на разговора българският премиер изрази силната надежда мирът отново и възможно най-скоро да се върне в региона.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен5/3/22 23:35

    Путин каза че руснаците като превземат Донбас и го приобщят към Русия тогава украинската армия щеше да остане цяла а ние искаме да я унищожим ,от другата страна 66 хиляди украинци от целия свят са се завърнали в Украйна да се бият срещу агресора

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен5/3/22 23:43

    Дано Ердоган успее да убеди двете страни за преговори и се постигне решение на проблема между двете страни , че с тия доброволни ПЛАТЕНИ легионери такова мазало ще стане че няма да остане камък върху камък.

    ОтговорИзтриване
  22. Гледайте Френската журналистка Ан-Лор Бонел която направи документален филм наречен "Донбас" и тогава даваните мнение!!!

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен6/3/22 10:10

    Ами ако е хвалил руснаците нищо чудно защото хората се сражават за живота си

    ОтговорИзтриване
  24. Анонимен6/3/22 11:27

    Кирчо да вземе пример от опитния политик Ердоган или да си хваща влакчето за Канада, достатъчно намаза от шкафчето на Винету

    ОтговорИзтриване
  25. Даа руската пропаганда работи по добре в България отколкото в Русия.Вие сте идиоти

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/3/22 00:42

      А ти какво търсиш при идиотите? Стой си в родната Украйна

      Изтриване
  26. Анонимен6/3/22 23:04

    Гледайте и слушайте внимателно.
    https://www.youtube.com/watch?v=qE37fVsjIUk

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен6/3/22 23:06

    https://www.youtube.com/watch?v=zXn_QuML7MY
    Скоро и ние ще ревем така.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен6/3/22 23:13

    https://www.youtube.com/watch?v=Ms5vwppyp30

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.