24rodopi.com/Темата+

„В продължение на няколко седмици имаше много случаи на отравяне на кучета и котки в Кирковско. По информация на някои жители, жена с качулка и маска на лицето е обикаляла и хвърляла парчета хляб и салам по улиците“.

Това съобщиха за 24rodopi.com защитници на животните. Те направили свое разследване за смъртните случаи.

Припомняме, че досъдебно производство за причинена смърт на 4 кучета в село Фотиново е образувано в РУ-Кирково. На 25 март при полицейски инспектор бил подаден сигнал, че има отровени безстопанствени кучета. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково извършила оглед. Труповете са били транспортирани в Пловдив за установяване на причината за смъртта. Група „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/3/22 21:28

    Точно тая с маската е

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/3/22 21:29

    Да дойде и в Кърджали да оправи нещата

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/3/22 21:32

    Някой е взел нещата в свои ръце. На хората им писна от тези бездомни кучета. Опасни са.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/3/22 22:13

    Ако е така и пожелавам да хвани рак и да умира 100 години, хубави, бавни мъки.

    ОтговорИзтриване
  5. Варварииии и Хунииииииии...Изрод мръсен

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/3/22 00:19

    помачките нямат страх от бога

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/3/22 09:29

    Господ да я накаже!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/3/22 13:22

    Това не е решение на проблема те са бездомни заради нас хората ние сме изродите тая Господ ще я накаже

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/3/22 14:18

    Хората няма с какво хляб да купуват за децата си ,някой/я/ с качулка купува хляб салам и кренвриши и отрови за кучета .Трябва да си бая богат за да притежаваш тези средства за да убиваш кучета .В тази община има ли пъдар /кмет/ или разбойници ,бандити ,мутри с качулки ,които тровят живота на хората и кучетата.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/3/22 14:40

    Няма какво да се чудите ,, за тази жена която твърдите че тровила кучетата ! Тя е изпълнителка, държавата трови кучетата и това е самата истина,няма какво да се чудите, все някой безбожник се намира да изпълни тази задача за пари и това е,,,

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен29/3/22 16:05

    имансъзи

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.