Мнозина откриват формулата за успех в множествените залози поради високите коефициенти и участието с минимален облог. Комбинирането на няколко селекции в общ фиш е гаранция за по-солидна ставка, но от друга страна, генерирането на печалба става по-сложна задача. За да бъде полезен на потребителите, bwin спортни залози онлайн предлага функцията “Комби Конфигуратор”. Благодарение на нея избирате опции от водещите първенства и узнавате кои са най-добрите предложения за деня.

 Какво представлява услугата Комби Конфигуратор

След като посетите уебсайта на Bwin, в основното меню ще забележите линк “Мулти Билдър”. Той Ви пренасочва към конфигуратора на комбо залози, където са публикувани акцентите за деня.

Естествено, футболът попада на водещо място и е представен от най-много първенства. Ще научите кои са най-интересните срещи за днес и какви са коефициентите за победител. Всяко състезание е обособено в самостоятелен фрагмент – Шампионска лига, Премиър лийг, Ла Лига, в който са добавени предстоящите мачове. Например, ако сте почитатели на Бундеслигата на Германия, използвате Мулти Билдър и участвате с комбиниран залог, включващ двубои от шампионата.

Не само футболните първенства намират място в конфигуратора. Bwin публикува идните тенис срещи, мачовете от NBA и сблъсъците от NHL в отделни категории. По този начин залагащите, без значение какви са предпочитанията им, могат да използват Мулти Билдър и да участват с комбинирани залози.

Освен на маркети за краен победител, ще попаднете на екзотични опции с примамливи коефициенти. Футболните билдъри включват общо голове, двоен шанс, хендикап в редовното време, докато баскетболните – брой точки, победа с разлика, резултат на полувреме.

 Защо да се доверим на Мулти Билдър

Множествените залози носят по-солидни печалби, ако точно предвидим изхода на всички срещи. Коефициентите на селекциите се умножават и оформят обща ставка, определяща очакваната сума, за която се борим.

С помощта на “Комби конфигуратор” няма да се лутате из тиражите, ако сте се насочили към конкретен шампионат. Избирате го от навигацията и на екрана се разкриват предстоящите сблъсъци. Следва да направите прогнози и пазарите ще попаднат в електронния фиш. Bwin позволява на участниците да залагат минимум 1 лв. на талон и да добавят до 20 селекции.

 Каква е разликата между Комби конфигуратор и Бет Билдър

Bwin осигурява различни функции и инструменти на залагащите, чиято задача е да улеснят участието им. Освен Комби конфигуратор, насочен за срещите от предстоящия кръг, се предлага Бет Билдър за определен футболен двубой.

След като изберете мач от програмата, пред Вас ще се разкрият всички опции за залагане. До основните табове е добавен бутон “Създай залог”, препращащ потребителите до отделна зона с пазари. Сред тях попадат: краен победител, брой голове, хендикап, първо полувреме, общо ъгли, получени картони. Посочвате маркетите, които очаквате да се окажат печеливши, и те попадат в електронния фиш, формирайки обща ставка.

Имате право да комбинирате от 2 до 10 селекции от даден двубой. За да спечелите, задължително е всички маркети да бъдат предвидени без грешка. В случай на отменена селекция, облогът се връща в сметката.

При Мулти Билдъра също се налага да познаете всички опции, но ако има анулиран пазар, неговият коефициент се равнява на 1.00.


24rodopi.com/Спорт

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.