Увеличава се броят на залагащите в букмейкъри, които търсят големи печалби с минимален риск. За да постигнете подобен резултат, трябва да се доверите на акумулаторен залог и да комбинирате повече събития във фиша. Благодарение на ежедневната права колонка от Nostrabet ще научите кои са най-добрите прогнози за деня, които е подходящо да се добавят в общ талон. Те ще Ви удостоят с високи коефициенти и ще увеличат шансовете Ви за по-стойностна печалба.

 Какво представляват залозите в права колонка

В букмейкърите се приемат няколко основни вида залози. Ако изберете да играете на сингъл, нужно е да уцелите едно-единствено събитие. В случай че комбинирате селекции в система, имате право на определен брой неточности, но е желателно да участвате с високорискови пазари.

Третият тип залози в сайтовете са правите колонки. Срещат се още под наименованието “акумулатори” и носят успех, ако всички опции от фиша са уредени като печеливши. Подходящи са за по-сигурни маркети, чиито коефициенти се умножават помежду си, а след това по общия облог.

Акумулаторни залози можете да поставите във всички легални сайтове в България. В част от тях е наложено ограничение до 15 селекции на талон, докато други позволяват комбиниране на максимум 30 събития. Разбира се, колкото повече мачове участват в правата колонка, толкова по-малки са шансовете за печеливш развой.

 Как и колко се печели от колонки на футбол

Ако сте решили да участвате с права колонка, запознайте се с главните ѝ правила. За разлика от системите, задължително е да уцелите всички пазари. В случай на една неточност – губите, но има букмейкъри, които ще Ви върнат облога под формата на кешбек.

Печалбата от акумулаторен залог се изчислява, след като ставките на всички опции се умножат помежду си. Например, ако сте включили три маркета с коефициенти по 1.50, общата ставка се равнява на 3.38. След това трябва да я умножите по поставения облог, например, ако той е 10 лв., ще играете за потенциална печалба на стойност 33.80 лв.

Съвременните оператори предлагат различни бонуси за залози в права колонка. Ще получите увеличение на очакваната печалба до 70%, ако в талона присъстват класиращи се селекции. Други сайтове ще Ви върнат залога при един губещ пазар, докато трети ще Ви оферират с Free Spins при изпълнение на зададена мисия.

 Съвети за залагане в колонки

Отново Ви напомняме, че правата колонка е успешна, ако всички опции са прогнозирани коректно. Оттук следва, че трябва да направите добър подбор и да изберете селекции с висок шанс за изпълнение.

Не участвайте с акумулатори, които включват 5 или повече маркета. Не е невъзможно да ги уцелите, но вероятностите не са във Ваша полза. В колонката добавете мачове от няколко първенства, но ограничете броя им до 3. Трудно е да се направи задълбочен анализ на повече турнири, а както добре знаем, липсата на информация води до лоши резултати.

В заключение, съставете си месечен бюджет за залози и го следвайте без отклонения. Стойността на един облог не бива да надвишава 5% от общата банка, особено, ако разчитате на рискови колонки. Този метод ще Ви осигури продължително участие и ще Ви даде възможност да си върнете загубените средства.

При добро познаване на срещите, на които залагате, и комбиниране на максимум три опции на фиш положителната успеваемост в дългосрочен план е гарантирана.

24rodopi.com/Спорт

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.