24rodopi.com/Коментари

Европа вече чувства санкциите срещу Русия на собствения си гръб. Ковидът е в миналото. Започва пандемията на глупостта. И на глада.

"България ще е изправена пред сериозен енергиен недостиг през лятото", заяви в коментар пред Българското национално радио енергийният експерт Еленко Божков.

„Ако тази война не спре, светът е обречен на глад”, алармира финансистът и бивш депутат от „Има такъв народ“ Мика Зайкова.

„Българите ще обеднеят с около 30% заради растящата инфлация“, гласи мрачната прогноза на икономиста Кузман Илиев.

Бизнесменът Ивайло Пенчев прогнозира пред БНТ, че санкциите срещу Русия няма да дадат желания ефект. „Тънка работа е да се направи така, че санкциите да ударят една държава и управляващият режим да падне. В Куба, Иран, Северна Корея има санкции от десетилетия, но в нито една от тях те не бутнаха режимите. Има опасност санкциите да консолидират народа около лидера си. Народът започва да се чувства обект на нападение от външния свят“, смята бизнесменът.

 

Производствени мощности ще секнат заради чиновници от ЕС. Ще чакат втечнен газ от САЩ с торби и бидони по пристанищата, защото категорично нямало да се купува в руски рубли. Москва пък се инати - само в рубли!

Апропо, в чейнджбюрата в Родопите рубли няма. Най-вероятно няма и в банките.

Какви ли опашки ще се извият, усещате в каква посока.

Евроатлантически бумеранг.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/3/22 08:47

    тази статия е малко тъпичка обекновения човек ще продължи да не ползва рубли но да всичко ще му е по скъпо

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/3/22 08:53

    Много милеете за рашките. Защо не се преместите там. Обаче там ще пишете само каквито статии ви кажат. А си написал нещо което не трябва и изчезваш. Русия е примитивна държава.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/3/22 10:01

    сега да видим какво ще правят руснаците без долари и евро ,руснаците ще видят банани и море само по рекламите:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/3/22 11:35

      Това лято са в Турция. А бг черноморието ще видят един по дебел

      Изтриване
  4. Анонимен28/3/22 10:10

    Ами дайте си задниците пак за рубли, нали за това си мечтаете... Или сте се затъжили за възродителния процес?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/3/22 21:41

    За 08.53.Рашките не ги мисли.Те имат неизброими ресурси и ще оцелеят,но тези които не виждат по-далече от носа си ще разберат много скоро какво ни подготят ястрбите от САЩ ,начело с най- върлият от тях-Байдън.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.