24rodopi.com/превод

„Washington Post“, един от най-тиражните вестници в САЩ, прави сензационно разкритие: САЩ и техните съюзници тихомълком се готвят за дълга борба в Украйна и украинско правителство в изгнание.

„В момента правим планиране на извънредни ситуации за всеки евентуален случай, включително сценарий, при който Владимир Зеленски формира правителство в - изгнание в Полша", твърди високопоставен източник пред влиятелната медия.

Washington Post, на база получената информация от източници от САЩ и Европа, отбелязва в бомбастичната новина, че ако руските сили превземат напълно Киев, украинският президент и екипът му ще избягат в Полша.

„В момента планираме извънредни ситуации за всеки случай, включително сценарий, при който Зеленски сформира правителство в изгнание в Полша“, посочва един от анонимните високопоставени източници.

Вестникът съобщава още, че Зеленски е обсъдил с американските власти преместването му, както и на членовете на неговия кабинет, на по-сигурно място.

Припомняме, че според съобщения на украинския Генерален щаб, секретни документи разкривали плана на Путин за Украйна. Руският лидер смятал да превземе Украйна за 15 дни. Днес е 11-тия ден от началото на войната.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/3/22 11:23

    Че той вече не е ли в чужбина?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/3/22 13:17

    bastar mastar ama skoro i vav bg 6te doidat togava 6te pravite bastar ama kam turcia mai

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/3/22 17:09

      Пълни глупости в Бг няма да идват Руснаците

      Изтриване
  3. Анонимен6/3/22 17:02

    Бисерът на Байдън : Путин реши, че ще нахлуе в Русия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/3/22 18:54

      За САЩ Украйна е Русия не се е объркал в оон си седят старите граници

      Изтриване
  4. Анонимен6/3/22 17:02

    До 13:17 Споко Аби! Те ще дойдат само да шамаросат Кирчо, и ще се приберат😉

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/3/22 17:40

    Лека полека ще признаете че онлайн е бил президент на Държавата си по време на война. Това е държава да не е училище. Жалко за жертвите на войната предизвикана от политиците . Та те Украинци и руснаци са братя.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/3/22 16:50

    В МОМЕНТА СЛУШАМ ПО РАДИО ХОРИЗОНТ ЕДНА ДЪРТА НОМЕНКЛАТУРА КОЯТО БЕШЕ СКРИТА ДЪЛБОКО В ПЯСЪКА КАТО ЗМИИТЕ ДА СЕ ПОРАЗМИНЕ ВРЕМЕТО И ИЗПЛУВАХА И ЗАПОЧНАХА ДА КОМЕНТИРАТ ДА ДАВАТ СЪВЕТИ АНАЛИЗИ И Т.Н. СТАВА ВЪПРОС ЗА НАЙДЕНОВ-БМИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА И НОМЕНКЛАТУРЧИК ДО ПОСЛЕДНИУЯ Я ДЕН НА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ.КАТО ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ АН ХОСКОВСКА ОБЛАСТ.ДРУГИЯ ОЩЕ ОЦЕЛЯЛ ГЪ---МИЙНИК Е РУМЕН ОВЧАРОВ КОЙТО ЛИЖЕ НА НИНОВАТА ЗА ДА ОСТАНЕ ОТНОВО ПРЕД ПРОЖЕКТОРИТЕ И ЗА ДЪЩЕРЯМУ ПОСЛЕД ЗА ВНУЦИТЕ И Т.Н. НЯМА ОТТЪРВАВАНЕ ТРЯБВАШЕ ЛУСТРАЦИЯ НО ПРОДАЖНИЦИТЕ ПСЕВДОДЕМОКРАТИ СЕ СНПЪЗЪРИХА С ТЯХ.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/3/22 21:24

    Нацията ,избила милионите коренно население на Америка и за 200 години води стотици войни е на път успешно да съсипе поредната държава ,където е насочила интересите си.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.