24rodopi.com/Кърджали

Огромен дънер се е закачил до шлюзовете на Водното огледало, предаде репортер на 24rodopi.com. Освен него, течението на реката е отнесла и други дървета.

Припомняме, че в горната част от години избуява растителност. Образували са се цели зелени острови, като коритото не е било почиствано от въвеждането на съоръжението в експлоатация.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Този дънер е там от близо1година ,кой е длъжен да се грижи за подръжката му,.!



    р

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/4/22 17:27

    Водното БЛАТО/огледало/ гордостта на всички кметове,депутати и партии от Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/4/22 17:49

    Водното огледало е построено за да могат хората да се оглеждат в него. То не е направено за да се почиства или пък за да бъде чисто. Ако беше направено в някоя друга държава щяха да бъдат монтирани 9 броя мини ВЕЦ които да произвеждат ел. ток поне за осветлението на улиците в града. Обекта е построен, парите са прибрани оттук нататък пей сърце и се възхищавай на тази красива гледка от снимката по горе.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/4/22 20:56

    Браво най после го видяха !!!Нека г-н Кмета и замесниците му да се разходят по улицата от автогарата до кръстовището на Веселчани и да види боклуците ,а иначе метът чистачките и хвърлят боклука настрани копчинки копчинки по цялата улица.

    ОтговорИзтриване
  5. КАКВИ ДЪРВЕТА СА ИЗРАСЛИ В КОРИТОТО НА ВОДНОТО ОГЛЕДАЛО В ДЯСНО ОТ ПАСАРЕЛКАТА ПОСОКА ВЪЗРОЖДЕНЦИ.УЖ ЦЕЛТА НА ОГЛЕДАЛОТО БЕШЕ ДА ПОЕМА ГОЛЯМА ВОДА.СЕГА НИСКАТА ВОДАТА ЕДВА МИНАВА ПРЕЗ ГОРИТЕ , А АКО Е ГОЛЯМА КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ.кЪДЕ СА СЛУЖБИТЕ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/4/22 23:05

      Ах ба що сега така каза. Сега хората ще го видят на него и ще разберат как са направили кражба колко може.

      Изтриване
  6. Анонимен21/4/22 12:00

    ima i zlato, srebro, platina, olovo, stomana, med, zink, jeliazo, chugun, mangan, ama vie ne vijdate. cok kior. cok deli.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/4/22 23:09

    този дънер е там от половин година и е крайно време да се намери изход за него

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.