Още една социологическа агенция представи данни от проучване на общественото мнение, като новина няма – покриват се акцентите от другите изследвания. „Тренд“ дава преднина от 3,5% за ГЕРБ пред „Продължаваме промяната“ (ПП), ако изборите за парламент са днес, но това е обяснимо с общественото възприятие, че и анкетьорите и поръчителите от вестник „24 часа“ са в кръга на бившия премиер Бойко Борисов.

23,6% е евентуалният изборен резултат на ГЕРБ, а на ПП – 20,1%.

Люта битка се очертава за третото място между ДПС – 11,1%, БСП – 10,5%, и „Възраждане“ – 9,3%.

Спадът в доверието към „Демократична България“ и „Има такъв народ“ продължава, като двете формации получават 7,1% и 6,9%.

52% от анкетираните смятат, че правителството няма да изкара мандата си, но пък 47 на сто са на мнение, че предсрочни избори не трябва да има. За предсрочен вот са електоратите на ГЕРБ и „Възраждане“.

Президентството е с най-голямо доверие – 50%.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/4/22 15:00

    te i minaliat pat davaha ama kat doidat glasovete ot 4ujbina i boiko stava ot 1 va 2 ili 3

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/4/22 07:58

    Бойко е една горчива и мръсна история за България! Дълги години ще тежи този срам за народа наречен бойко!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.