Симо Ангелов/Мнение

Млади украинци влизат в гурме ресторант във Варна. Разхождат се из цялото меню, а след доволното похапване, стават и си тръгват. На вратата ги догонва сервитьорът със сметката. Следва хорово украинско „Няма да плащаме, правителството ще плати“.

Разказ на собственика на ресторанта към свой приятел от Родопите. Завършва с „Какво ще правим, не знам“.

Пиян украинец заплашва, че ще взриви бомба в хотел в Банско, където го настанили като бежанец…

Автобуси от градски транспорт в страната поставили стикери с украинското знаме…

В същото време децата ни за поредна година събират пластмасови капачки. Преди целта бяха кувьози за болниците, сега пък трета линейка.

Постоянно се правят кампании за събиране на средства за болни деца. За които държавата все няма пари.

Достигнахме нивото си на развитие, в което да се чувстваме чужденци в собствената си държава. Която утре-другиден някой евроатлантик ще поиска да преименува на Украйна 2. Просто така, в тон на солидарност. Към кого обаче?


24rodopi.com/Читател-редакция

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/4/22 16:09

    За Украинците пари има. За Българите няма.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/4/22 16:43

    На българина винаги някой друг му е виновен, дано не Ви се налага някой ден да сте бежанец, навремето за 24 часа изгонихте турците не го забравявйте :))) То нали досега капачки не се събираха..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/4/22 19:09

      Никой не е гонил турците, глупако, ако беше така, кьорав турчин нямаше да остане, дебил! Границите бяха отворени и който искаше напусна. Сега същите се редят пред паспортните за български лични документи. И не говори за бежанци, смотан олигофрен, защото са близо милион след кланетата от турците в Тракия

      Изтриване
    2. Анонимен18/4/22 08:32

      Много ми е интересно да ли ще можещ да говорищ същите неща на живо? Отворко, границите били отворени ти да изгубиш всичко за един ден, да ти сменят името да ти забранят религията и културата ще те видя аз тебе идиот прост.

      Изтриване
    3. Не се прави на умен, много добре знаеш как беше. А кланетата дето си ги чел по татовите учебници са чиста фантасмагория

      Изтриване
  3. Анонимен17/4/22 16:50

    Пълна гротеска!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/4/22 16:57

    Продажна сган. Оправиха си собствения народ, та почнаха за чуждите да жалят. Такова подлизурчене само ние можем. В цяла България са вдигнали ръце от украйнците, а управляващите продължават да се правят, че нищо не се случва. В собствената си държава да се чувстваме като чужденци. Срам и позор!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/4/22 17:10

    Така искат европейските джендъри! Краварите така са наредили. Има пари за "гости" с луксозни коли, но не за тези които плащат данъци! Политиците трябва да се изфукат пред едно посолство!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/4/22 17:15

    Да не излезнат родственици с украинците някои от управляващите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/4/22 18:33

      Поне по еврейска линия-може би! Или вероятно!

      Изтриване
  7. Анонимен17/4/22 20:02

    до 19.09 Не коментирай изселването,защото нищо не знаеш а плещиш! Идваха в къщите ,прибираха ти паспорта и нареждаха-УТРЕ да те няма в България!Не бъркай в раните ще се изцапаш!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/4/22 17:23

      Кои рани бе, османец грозен, все вашите били рани, така ли?

      Изтриване
  8. Анонимен17/4/22 20:04

    Американски продажници. За руските пък да не говорим. Все продажници.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/4/22 20:10

    Това тяхно мислене е направо нахалство,спрямо нас

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/4/22 20:54

    Евроатлантическа ориентация...гарантирано от ДъПъСъ...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/4/22 21:33

    До 19:09
    Не народ а мърша сте,най големите расисти в света,незнам империята как ви е търпяла и пазила като народ цели 500 години

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/4/22 17:29

      Поредната маска падна, на великия фес. Коя империя е пазила бе? Сменили ви имената голям рев, а ако ви колеха и палиха както по времето на любимата ти потуреста империя какво щеше да речеш бе, примитив. Еничарският корпус на империята от какви отмъкнати деца е бил съставен? Още малко фес империята ще я наречеш земен рай.

      Изтриване
  12. Анонимен17/4/22 21:49

    Замислете се кой иска да ни вкара във война?? Кой реди глобалния ред?!! Ако сега не се борим всичко е загубено!! Искаха да ни унищожат с експерименталните си вакси,с вируси работени в лаборатории в Украйна с пръскане кемтрейлс и какви ли не гадории!! Не спорете излишно!! Украйна и насаждането на самарянство от страна Хамериката в цяла Европа не е от загриженост за урките!! Не скъпи съграждани!! Всичко е,че сега руснаците им объркаха плановете за Световно господство!!Ако не беше така нямаше да видят на умряло толкова западните и задокеанските идиоти!За никоя друга държава не са се застъпвали така като се има предвид Хамериката в колко страни е хвърляла бомби,на колко страни се месила във вътрешната политика!! Не, сега вият на умряло защото това,че искаха да ни превърнат в биороботи и да сложат край на човешкото в нас се сгромоляса целият им сатанински план! Дори част от тях(глобалистите милиардери) вече си го признаха!!Но ние трябва да изметем нашите продажни управници,защото стигнаха дъното на покварата,на алчността си!Да живее България!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/4/22 05:52

    виновен не този кото похапва а рощи кото дава

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен18/4/22 08:28

    Какво толкова тежко има в събирането на капачки? Това е добър начин да учим децата на хуманност, както и това, да помагаме на хората в най-трудните им дни.Което дете е събирало капачки, то ще бъде съпричастно и с трагедията на деца, лишени от дом и родина.А такива, като повечето гореизказали се, те нито капачки с децата си са събирали, нито се очаква да разберат чуждата трагедия.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/4/22 09:37

    Само народ като нашия може да завижда на украинските бежанци...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/4/22 17:25

      Кой завижда на т.нар "бежанци"? Показва се каква е истината, пари от държавата за децата няма, има капачки. Пари за пияните бомбаджии нахрухтяни, дошли от украйна има. И съответно поредна порция сълзливи истории за възродителния процес от смелите анонимници във форума

      Изтриване
  16. Няма по-лошо нещо от войната,каквато и да е тя.Но как така европейска страна с европейски ценности третира бежанците.Ужасно е да си бежанец.Целия ти живот се преобръща със всички негативни последици.Но ЗАЩО сирийските и афганистански бежанци ги преследват по границите и целия път на придвижване,ловят ги като престъпници,връзват ги със свински опашки,затварят ги в лагери на казармени начала,с определени ограничения на придвижване и вечерен режим.А едни други бежанци отиват да ги вземат от границата с коли,бусове,автобуси и голяма част от тях пристигат с луксозни коли,на които много нашенци могат само да завиждат.Настаняват ги в луксозни хотели,къщи за гости,частни домове.В ресторантите и на бензиностанциите не плащат.Какво е това,хора?Накъде отиваме.Сирийските и афганистанските деца какви са? Те различни същества ли са,от друга планета? Какви ,,ценности,,какъв морал.Сънувам ли? Събудете се хора.Милиардите ,които се изсипаха в тази ужасна война можеха да премахнат глада в света.Има милиони деца,които едва оцеляват,а хиляди от тях умират от глад.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.