24rodopi.com/Общество

Желанието ни е да стартираме със съвместен пилотен проект “Превенция на здравето в малките населени места” между двете общини Кърджали и Бурса, с партньори МБАЛ “Д-р Атанас  Дафовски”, Тракийския университет в Одрин и медицински университети от България. Повишената заболеваемост и застаряването на населението остават основните предизвикателства към здравната система у нас.

Това обяви кметът на Кърджали Хасан Азис след срещата си с кмета на Бурса Алинур Акташ.

Друг акцент от нея е сътрудничеството между двете общини, алтернативите и обмен на добри практики между бизнеса и предприемачите от Кърджали и Бурса, както и проектни инициативи за земеделските стопани.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/4/22 10:01

    Уважаеми г-н Кмет на българската община Кърджали,на масата не виждаме българския трикольор.Един друг български гражданин, етнически турчин от друга партия извън ДПС,работеше активно в РТурция с нашите изселници, винаги в куфарчето си носеше трибагреника и европейското знаме,а на ривера си позлатен трибагреник.Всеки от Турция,срещащите се, се отнасяха с огромно уважение към трибагреника

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/4/22 12:19

    Докарайте лекари и сестри от Турция,спешно изграждане на старчески домове и хосписи.Само приказки и приказки,посещения,банкети,де факто нищо

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/4/22 15:13

    Що не кажете, че се отнася за дългосрочни съвместни проекти за развитие на побратимени градове, финансирани от Европейския съюз по грантова схема „Дейности за побратимяване между Турция и Европейския съюз“?
    Вече усвоихме един такъв грант за туризъм с Маниса, "голямо рекламиране" падна та чак всички кърджалийци се спукахме да ходим на екскурзии до там.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/4/22 19:01

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/4/22 21:28

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.