24rodopi.com/Общество

Google преводачът ражда уникални бисери. Преди дни дописник реши да информира за конгреса на организацията „Балгьоч“ и от напъването му се роди глупостта „2000 делегати отровени“.

На снимката горе е крайният продукт от идеята на турски търговец чрез външна реклама, на търговската улица в Одрин да вкара повече мъже от България в магазина си.

Или е заложил на невронен машинен превод, или му е помагал някой от България с две дипломи за висше образование, ама ... придобити след 1989 година.

„До гащите ви даваме!“, „костюм с елек цял комплект“, 7 неща за 190 лева,… звучи добре, направо „гали джоба“. Нашенецът, който си харчи парите в Одрин (Edirne) „смила“ лесно рекламното послание.

„300 метра отзад“ е малко грубо, но…

Абе, човек, другия път напиши просто: Докарайте ни чисто гол абитуриент, ние ще ви го върнем натокан за бала само за 190 лева!


Снимка: Фейсбук

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/4/22 23:35

    Какво ли би си помислил Левски в миговете преди да прекрачи към безсмъртието, ако зяпачите бяха извадили смартфоните си-колко ли лайка ще събера за революцията?
    Бунтовe в нета, „скопена“ работа.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/4/22 10:59

    Когато се прави буквален превод звучи смешно😄

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/4/22 20:05

    Как, отзад ли давали? Хе, хе...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/4/22 20:42

      Че как там само там дават ха ха

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.