24rodopi.com/Общество

Вчера беше над 20 градуса, днес ще е по-топло. В първите дни на април актуален е въпросът – кои първи откриха Плажно лято`2022? Варненци или бургазлии?

Отговорът дойде от кърджалийски търговец, който от години стопанисва търговски обект в курорта „Слънчев бряг“:

Да, първото голяма плажуване в Слънчев бряг за тази година се случи на 8 април, но днес се очакват повече голи тела на пясъка. Не бяха нито от Варна, нито от Бургас, а от Украйна!

Какво ще е лято`2022 за търговците по родното Черноморие, какви са прогнозите им – четете по-късно в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/4/22 11:32

    Родопи 24 стига се оплюявали Украинците!! Ясно е, че сте дърти комунисти и клякате на руснаците но руснаците нямат нищо общо с социализма и комунизма!! Направо си го изпишете и да ви улекне, кажете го ясно и точно, че подкрепяте един диктатор който нападна една една демократчна, суверенна свободна държава.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/4/22 22:33

      Айде, грабвай куфара и отивай да защитаваш украинците, щом толкова те боли за тях. Няма по-подли души от укрите в света, отива да се биеш за нацистите, ще ти дадат медал на 9 май, когато влезете в Москва. У, че си прост като гъба.

      Изтриване
    2. Анонимен9/4/22 22:49

      Ти къде видя в този материал на Родопи 24 да се оплюват украинците? Не съм адвокат на медията, но държа за правдата.

      Изтриване
  2. Анонимен9/4/22 21:54

    11.32- Явно си завършил основното си образование в Украйна като гледам колко "грамотно" пишеш.Жалните укаинци напълниха черноморските курорти и казина.Родопи 24 показва друга гледна точка ,която е забранена за големите телевизии.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/4/22 00:19

    Скъпи дами, господа и украинци. Осигурявах се 3 години във фирмата на мэжа ми. Уведомиха ме , че минарото правителство се е объркало и ми е изплатило по малко пари , като обещетение. Брей... милион и половина българи са като мен и в понедерник ще си получат парите. Дано ви стигнат нервите да си търсите правата като мен...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен10/4/22 10:44

    За Великден Линда ще раздава на украинските бежанци безплатно козунаци струващо на нас българите по 50.00 лв. Я украiн.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.