24rodopi.com/Регион

Офроуд емоции. Това може да предложи на туристите за Великден туристическата зона на Главатарци. Кал, липса на асфалт и много опасности по 2-километровото трасе до хотелите и къщите за гости, оставиха от „Кристална вода“ след като приключиха с дейностите по поставянето на тръбите, част от втория етап на водния цикъл на Кърджали, алармираха собственици на места за настаняване за 24rodopi.com.

„Ние гости ли ще обслужваме или ще мием автомобилите на туристите и ще ги спасяваме, ако, не дай Боже, превозните им средства тръгнат по ската към язовира?“, питат в Главатарци.

Част от маршрута е бил изкопан заради тръбите, участък от един километър обаче е с напълно премахнат асфалт. От компанията пък са заявили, че няма да чакълират сега, а след месец.

Припомняме, че хотелиерите започнаха протест и блокираха входа към Главатарци в началото на март заради дейностите. В крайна сметка се взе решение да пуснат техниката, като изкопните дейности приключат до 17 април, за да се посрещнат гостите за Великден. Тръбите са поставени, но път няма.

„В сряда на два пъти идваше Пътна помощ, за да изтегли закъсали коли в калта. Пътят е зарязан така. И понеже много сме мрънкали, управителят на „Кристална вода“ ни заяви „На Разпети Петък ще пусна багер да изстърже калта“, разказа за 24rodopi.com един от собствениците на хотел в района Иван Халтъков.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.