24rodopi.com/Спорт

„Арда 1924“ измъкна точка при гостуването си на „Локомотив“ в Пловдив в първия мач от плейофната група за разпределяне на местата от 7-мо до 10-то.

Въпреки постигнатото равенство 0:0, голови положения не липсваха. Тонислав Йорданов вкара за „Арда 1924“ още в 5-ата минута, но последва отмяна след намеса на ВАР.

Системата за видеоарбитраж лиши кърджалийци от предимство и в 26-ата минута, когато ВАР отново трябваше да се намесва след грешка на главния съдия Димо Димов. Реферът показа червен картон на вратаря на домакините Илко Пиргов след чист шпагат в краката на Ел Тетах. Всички на терена в черно-бели екипи реагираха бурно. ВАР-съдията обаче извика Димо Димов на монитора, за да види грешката си и той отмени решението си.

Пловдивските железничари имат 35 точки и заемат 7-мо място, което дава право на бараж с 4-тия за участие в евротурнирите. „Сините от Кърджали“ са на 9-о място във временното класиране с актив от 30 точки.

"Трябваше да вземем по-уверени решения пред гола. Стана открит двубой. Двата отбора пропуснаха да победят, реалният резултат е равен. Първите 20 минути бяха добри за нас. Бяхме агресивни и пресирахме противника. Те сбъркаха няколко топки, но ни отмениха попадение. След това отстъпихме и имахме ситуации на контра, но не се получи. Няма да се откажем от седмото място, играем мач за мач играем. Няма напрежение, момчетата трябва да се насладят. Футболът трябва да ни носи радост. През другата седмица ще направим разговори за нов договор, всичко зависи от ръководство", коментира след мача наставникът на „Арда 1924“ Стамен Белчев.

В късен мач от групата "Берое" победи с 1:0 "ЦСКА 1948" и се изравни по точки с "Локомотив".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/4/22 20:15

    Добър мач на Арда.Надиграхме Локо и само липсата на шанс и неумението пред гола ни лишиха от три точки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/4/22 16:34

      Брчет кво си надиграл нула гола зироу нуул ! С червен картон този мач с червен картон миналия мач освен аз да дойда им вкарвам головете ! Шанс имали имат шанс да не изпаднат с още няколко нулеви равенства заради натрупания точков актив !

      Изтриване
    2. Анонимен16/4/22 22:25

      Неумението за гол вече ни е запазена марка и къде видя надиграване незнам

      Изтриване
  2. Анонимен15/4/22 20:26

    Не знам тренер как я виждаш, за мен си е абсолютна загуба ние трябваше да ги бием. Локомотив в момента са толкова зле че чак са жалки определено загубихме нямаме право на грешка само победи иначе пак ще чакаме подаръци

    ОтговорИзтриване
  3. Целувайте бутонките на играчите на Пирин , че ви извадиха от дупката.Иначи каква игра ,какви пет лева.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.