24rodopi.com
/Темата+

„Полицаят, който ме удари, ми поиска рушвет. Каза ми „Комшу, дай 10 евро „чорба парасъ“ (пари за супа – б. р.) и си тръгвай“, заяви пред 24rodopi.com водачът на турския ТИР, който вчера е бил ударен на магистрала „Тракия“ от български полицай.

„Карах зад 3 български ТИР-а. Единият се движеше много бавно, с не повече от 50 км. Другите пред мен тръгнаха да го изпреварват, аз ги последвах. В един момент зад мен се появи полицейска кола, спряха ме. Попитаха ме защо съм предприел изпреварването, на което аз реагирах с въпроса защо другите не са ги спрели. „Нарушител сте“, това ми каза единият от полицаите. Съгласих се да ми напишат акт, но обясних, че пари нямам и ще си платя глобата на границата. Той каза „Дай някакви пари за кафе“. Предупредих ги, че в колата имам камера, която записва всичко, което се случва пред нея. Тогава ми поискаха документите, а аз отговорих, че няма да ги дам, но могат да ми напишат акт. Единият започна да пише. Двамата, които бяха в полицейската кола си размениха няколко думи на български и единият излезе. Мислех, че нещо ще ми каже, но той замахна и ме удари. После отидохме до моя камион и той за втори път поиска рушвет. „Комшу, дай 10 евро чорба парасъ и си тръгвай“, това каза.

После ми написаха акт, но аз отказах да го подпиша, защото не знам какво пише, не знам български. Той ме заплаши, че ако не подпиша, ще извикат Пътна полиция и тогава глобата ще стане 500 евро. Казах да извикат.

Придвижихме се до Ихтиман, където ме оставиха да чакам“, разказа Мухсин К.

Той допълни, че се оплакал на турски дипломати у нас. „Запознати са и консулството тук, и министерството в Анкара“, каза още той.

Новина от последните минути: Първо в 24rodopi.com: Откриха мъртъв млад мъж в кола до ОЦК! - четете тук

На снимките: ТИР-ът на Мухсин К. влезе в Турция в следобедните часове днес. Моментът на шамара, който турският водач отнася от полицая. Тези секунди са и във видеото:

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

34 comments so far,Add yours

  1. Пълна излагация на корумпирания,крадливия Бай Ганьо....на момента дисциплинарно уволнение на тези
    Корумпирани търтеи....СРАМ и ПОЗОР са за майка БЪЛГАРИЯ тези вечно гладните,вечно корумпираните търтеи или....къде е Рашков и Петков сега....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/22 20:05

      Защитавам полицаят! Турчина да се пробва в Германия да е толкова агресивен към полицията- веднага ще е с белезниците! Има късмет, че нашият полицай не го е гръмнал! Турските тираджии карат много лошо по нашите пътища! Повече проверки за тях!

      Изтриване
  2. Анонимен5/4/22 22:36

    Изтървал се със псувня и за това е шамара в патрулката видео записа е със звук

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/4/22 22:58

    Кадрите на Боко и Герб в действие.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/4/22 00:55

    Кво им ръкомаха в лицата тоя мишкар. Много го изтърпяха. Дистанция 3м от полицая.не да си е наврял главата(кривата)в патрулката.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/4/22 01:28

    Ако аз бях на мястото на тираджия shtqh да покажа как се иска чорба парасъ само със единнн йумрук

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/4/22 02:49

    Е това сме ние БЪЛГАРИ !

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/4/22 02:53

    В Турция полицаите даже не могат да дигат тон на хората. Щото там нещата не са като нашите защото има ДЪРЖАВА

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/4/22 09:53

      а в турция някой може ли да държи тон на полицай?

      Изтриване
  8. Анонимен6/4/22 02:58

    Заради такива крадци тъпи ченгета хората в другите държави ни унижават и ни се подиграват в цяла Европа. Срам ме е да съм българин това е жалката истина съжелявам.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен6/4/22 03:04

    Искал пари за чорба как ще искаш ти пари от хората ве диленжи такъф какъв си ти ве полицай станал голяма работа сега да ядеш чорабеното чорба в затвора.дано да те уволнят и да нямаш цял живот право да работиш в тази държава да отидеш в англия да береш ягоди цял живот за 5 евро на час с тоя голям г*з и корем да клекнеш 14 часа в калта да видиш да искаш пари от хората язък

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен6/4/22 03:08

    Полицията в България за нищо не става това истината Всички знаем че взимат рушвети и т.н. В Европа за България ако питате на един човек той без да мисли ще ви каже че сме крадци и лъжци не е лъжа това сме ние

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен6/4/22 04:03

    Нещо не пасва бе амкадаш я хвърляй уфак уфак дживдживлер йесин и нямало да даде документи тогава как ще ти пишат акт бе гьотверен амсалак там пред камерата спориш незнам си колко минути дали псуваш или казваш нещо друго не се знае хубавото е че не са те гьотурдулер меркезе юптурдулер херкезе нали разбираш

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/4/22 19:34

      abe pederaz ti kakvo znaesh

      Изтриване
    2. Анонимен6/4/22 21:53

      Шофьора на камиона е бил добър човек ако беше някой друг намаше да прости шамара

      Изтриване
    3. Анонимен7/4/22 00:40

      Питай жена си майка си и дъщеря си те ще ти кажат какво знам

      Изтриване
  12. Анонимен6/4/22 04:25

    Излагация !

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен6/4/22 07:16

    За последните 5г турски тираджии са причинили 92птп-та с 53 смъртни случая

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен6/4/22 07:41

    Кирчо, къде си?

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен6/4/22 07:42

    А са нагли да искат 25% увеличения на доходите.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен6/4/22 08:10

    Това е в резултат от управлението на ГЕРБ. 12 г.назначаваха неграмотници и сега берем плодовете.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен6/4/22 08:42

    Golyama izlagatsia zasto sa vi dalı tazi uniforma moje li da mı otgovorite bg politsia may se namirame v Afganistan?

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен6/4/22 08:58

    ТЕЗИ служители, които упражняват контрол на пътя е необходимо по закон да имат “боди камера”(записът се пази поне месец) по закон! Всяко спиране без такава техника се води незаконно или извънредно(сигнал, акция). Ако не съществува основание за спиране на водача е налице съмнение за корупция от служителя в МВР и трябва да последва дисцип.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен6/4/22 09:52

    Когато и да набиеш турски тираджия,винаги има за какво....

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен6/4/22 10:34

    да поясня на невижите писачи, полицай с патрулен автомобил не може дори да псува а не да иска пари, защото има камери и звукозапис, така че не се излагайте да пишете глупости, най вероятно тираджията е обидил или напсувал полицая и той не се стърпял и го погалил а трябваше да го арестува.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен6/4/22 10:34

    да поясня на невижите писачи, полицай с патрулен автомобил не може дори да псува а не да иска пари, защото има камери и звукозапис, така че не се излагайте да пишете глупости, най вероятно тираджията е обидил или напсувал полицая и той не се стърпял и го погалил а трябваше да го арестува.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен6/4/22 11:24

    Така ще е когато има назначения за по 15-20 хиляди лева.Хората си плащат да станат полицаи.

    ОтговорИзтриване
  23. Анонимен6/4/22 11:29

    турчина лъже, няма как да ти пишат акт без да си дал документи и ако не ги дадеш влизаш в кауша, тоя амсалак сигурно е псувал полицая, има камери и звукозапис, аптал няма как да ти искат пари бе тюфлек, и тази дума чорба парасъ беше преди 20 години, оттогава демек помни турчина лъжец.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/4/22 09:08

      Искат и то постоянно, не се прави на ударен

      Изтриване
  24. Анонимен6/4/22 13:43

    редакцията пускай коментарите

    ОтговорИзтриване
  25. Анонимен6/4/22 14:23

    В Турция не смеят да се карат на турски полицай,защото ще се озове на земята и ще бъде задържан! На комшиите им препоръчвам да не поскачат,защото после плачат аннааа! Щом мисли шофьора,че са го спряли неправомерно и го глобяват,да позвъни в турското консулство и да решава по правния път,а не да ръкомаха!

    ОтговорИзтриване
  26. Анонимен6/4/22 14:53

    Защо има ред в Р. Турция и защо полицаите са учтиви. Правят си нормално проверката на документите ако трябва и толкоз. Не се заяждат и не влизат в пререкание с този който проверяват. Има една подробност която малко хора я споделят. На полицейският участък има надпис " Аллах борда йок ". Те за това има ред. Особено са учтиви ако при проверката се установи, че проверяваният е български полицай или бивш полицай.

    ОтговорИзтриване
  27. Анонимен6/4/22 15:02

    А дали амуджата не лъже? Много бързо обвинявате полицая.

    ОтговорИзтриване
  28. Анонимен7/4/22 11:30

    до 09.08 40 от гдини съм шофьор, имам доста глоби, на мен досега никой полицай не ми е искал пари, ти сигурно сам си ги раздаваш.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.