24rodopi.com/Политика

В момента ДПС може да разчита на вота на 388 800 избиратели и ако днес се гласуваше предсрочно за парламент, ръководената от Мустафа Карадайъ партия щеше да стане трета политическа сила. Това сочат социологическите данни, трансформирани от проценти в брой гласоподаватели.

„Възраждане“ е партията, която бележи най-голям ръст в последните два месеца, отчитат всички агенции. Това става ясно и от проучването на „Галъп интернешънъл болкан“. 237 600 души от имащите право на глас биха подкрепили формацията на Костадин Костадинов.

Както вече 24rodopi.com писа, всички проучвания в последно време сочат, че ще има голяма битка за първото място между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ. Електоралната армия на Бойко Борисов и компания в момента наброява 777 600 избиратели, а на Кирил Петков и Асен Василев – 869 400. Когато обаче се анализират данните сред тези, които твърдо възнамеряват да гласуват, настъпва рокада на върха: ГЕРБ би финиширала първа, ако днес има избори, с 25,9% изборен резултат, докато „Продължаваме промяната“ ще остане втора с 23,8%.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/4/22 09:29

    Всички социолози лъжат, а Галъп са върха на цървулщината в този занаят. Продават се яко. Не бива да се правят фундаментални изводи. Това, което е на улицата, и това, което са представили като изследване, е седнал някой зад компютъра и нареждал процентите на база последните избори и поръчката, което е получил.
    Освен това, в мига в който Янев регистрира партия, всичко нагласено отива по дяволите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/4/22 10:19

      Също като на Киро вота през компютъра цъкнаха 1 2 % за него в последния момент венецуелски мурафети

      Изтриване
    2. Анонимен17/4/22 11:40

      Едва ли някой ДПС-ар и в най смелите си мечти си е представял 388 хилядна подкрепа. Всички "социолози" лъжат, някои повече

      Изтриване
  2. Анонимен17/4/22 09:33

    През май правителството яко ще бъде разклатено и идва ново служебно правителство. После хитът на изборите ще е партията на Стефан Янев. Той ще бъде следващият премиер на коалиционно правителство. Другият вариант е правителство на ГЕРБ, ДПС и Слави Трифонов с премиер супер експерт.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/4/22 10:20

      Второто е истината поне експерти и опит има!

      Изтриване
  3. Анонимен17/4/22 09:35

    Този резултат на ДПС с гласовете на Ердоган ли е или без. Питам, защото ако не са включени турските гласове, тази социология е голял сюргюн майсторлък. Демек, социологът бил с разстройство и бързал да попълва графите.

    ОтговорИзтриване
  4. Да се чуди и мае човек какви са тези заблудени ,прости/думи на Боко за електората му/,които все още тичат след селският хитрец ,с биография ,която не никак лицеприятна.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/4/22 12:43

    Само мераклиите са повече от глупаците на този свят.

    ОтговорИзтриване
  6. Дядо Ташко17/4/22 12:44

    Помогнете ми какво означава ПП че бабата нещо не вдява като и кажа ПП аз казвам пусни ми ..утка тя казва партията ти е от педераси. Съвсем се ошашавих на стари години, а статистката казва че 66% от пенсионери работили до 70 г. възраст са сексуално активи, ние в Родопите всички сме такива прадедите,дедите и бащите ни цял живот са работили и ние работим. Това е приятели ГЕНЕТИЧЕСКИ ЗАЛОЖЕНО оцеляване, а на всички политици сиктир.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/4/22 13:30

    Нашата партия е ДПС а лидера на герб ще се цунка с бай Ставри а може и със Слави

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.