24rodopi.com/Спорт

Ще има ли кърджалийски отбор в Югоизточната Трета лига през новия 2022/2023 сезон?

Този въпрос си задават футболните фенове в област Кърджали след като БФС „уби“ аматьорски футбол в региона. Припомняме, че ръководеният от Борислав Михайлов Българския футболен съюз спря първенството в Междуобластната група Кърджали-Смолян, изхвърляйки от футбола „Родопи“ (Момчилград), „Джебел“ и други отбори, чиито представители подкрепят Димитър Бербатов за президент на БФС. Първенството бе „замразено“ след петия кръг, когато „Джебел“ бе лидер с пълен актив от точки – 15, и голова разлика 22:7, следван от отборите на Момчилград и Рудозем.

Въпреки това, в Югоизточната Трета лига вероятно ще има кърджалийски футболисти. И това ще бъде дублиращ тим на „Арда 1924“, в който ще бъдат включени талантливи млади играчи. Новото ръководство на ПФК „Арда 1924“ смята да реализира проекта още през този сезон.

Припомняме, че през изминалия сезон 2021/2023 „гурбетчийският“ „Левски 2005“ (Крумовград) участва в третодивизионното първенство и като класирал се на първо място доби право да играе във Втора лига.

Първенствата в Трета лига за новия футболен сезон 2022/2023 ще започнат на 6-и август. Това е точно месец след началото на професионалния футбол у нас, чиято първа дата е 8-и юли (петък).

На снимката: На стадиона в Крумовград вече ще посрещат тимове от Втора лига

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/5/22 09:18

    Това е хубаво, трябва да има спорт.В Крумовград може и да не почне да играе във Втора Професионална лига, по простата причина, че не са получавали заплати от 2 месеца насам.Изък за целият труд от Футболисти, треньори, фенове, накрая всичко да отиде по дяволите.
    Не е редно да не се плаща, тези хора са дошли със семействата си от цялата страна за да играят, а вие да се подигравате с тях, като не им плащате...Нали ще си тръгнат, ще се разчуе, други няма да дойдат.Вземете мерки за да се разплатите с хората, че Втора лига не се вижда изобщо при това положение.Дано да имате някаква минимална съвест!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/5/22 12:06

    Футбол в България няма тука се играе не футбол а Евро футбол. Президента на Славия бат Венци на Царско село тия много хубаво ги знаят релтатите 4 на4 и даже скоро време футболисти няма да бият дузпи Президенти ще бият те знаят къде е слабата страна на вратаря.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.