24rodopi.com/Общество

„Делото е изключително сложно от фактическа и правна страна, а поетият служебен ангажимент като защитник включва синхронизиране на линията на защита с адвокат Менко Менков…“.

С този мотив Наско Дойчев, единият от защитници на Лютви Местан, поиска отлагане на делото. Писмената молба била входирана в съда на 12 май.

Другият адвокат на политика-Менко Менков, пък поиска отлагане с мотив, че на същата дета е ангажиран с друго дело.

Припомняме, че заседанието бе отложено за 5 юли след като и двамата защитници на Местан не се явиха.

Съдът пък наложи глоба в размер на 800 лева на единият от адвокатите.

 

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/5/22 14:15

    Защитата на Местан включва циркове и безкрайно отлагане на делата

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/5/22 14:24

    Много му станаха тия отлагания на дела на този измекярин вкарате го в панделата стига вече.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/5/22 15:14

    Той, самият Местан е сложен! Няколко партии, председател на частна партия, турско посолство, ДОСТ, мост, бели маратонки, придружен от манекенка с шапка, козя брада ала Доган....!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/5/22 16:05

    Цирковееее.....Господ вижда!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/5/22 17:17

    Местан просто не е виновен

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/5/22 19:28

    Ако беше намерил таксиджията Местан в момента щеше да е депутат с неговата си партия ДОСТ Вместо да дава толкова пари на Адвокатите и да се просрочи толкова време делото

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/5/22 21:06

    Местане животът ти мина в шикалкавения лъжи, измами, интриги. Хайде време ти е да ходиш при бай Ставри. Той казват бил строг, но справедлив.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/5/22 22:53

    Агент Павел ли беше този човек?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.