24rodopi.com/Момчилград

Продължава благоустрояването на входа на Момчилград от посока Кърджали. Дейностите са част от планираните в строителната програма на общината промени с цел подобряване на градската среда и постигане на по-голяма привлекателност на Момчилград. Районът е почистен от храсти и саморасли дървета, боядисват се парапети и стълбове.

Работници вече поставят нови бордюри, които ще бъдат с дължина над 500 метра. Предстои да бъдат ремонтирани и тротоарите като се поставят около 700 квадратни метра нови плочи. Ремонтните дейности се очаква да приключат през месец юни.

Финансирането е изцяло със средства от общинския бюджет. Строителните дейности значително ще подобрят - както визуално, така и функционално, цялостния облик на входа на Момчилград.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.