24rodopi.com/Джебел

„Нека в този празничен за Вас ден бъде отдадено заслуженото на всички, които с трудолюбие и вяра в по-доброто и светло бъдеще съградиха и продължават да съграждат днешния облик на града. Облик, в който духът и ценностите са водещи и Вие като съвременници не преставате да давате част от себе си“, заяви областният управител Даниел Делчев, който бе сред гостите на Джебел в празничния 19 май.

„На всички жители на община Джебел желая здраве, успехи във всяко начинание и удовлетворение от постигнатите резултати“, поздрави джебелчани по случай празника на града им областният управител.

От трибуната на площад „19 май“ Даниел Делчев отбеляза още, че "има две извършени през годините грешки... Едната е сравнително малка и днес ще бъде поправена, благодарение на поканата на кмета на Джебел към областния управител. Вероятно и в предишни години са отправяни покани към областните управители, но поради различни причини, най-често политически, те не участваха в тържествата на Джебел. Занапред и аз, и всички следващи областни управители ще се чувстваме морално отговорни и ще запазваме този ден за хората на Джебел и техния празник!“.

Областният управител продължи: „Другата грешка е отпреди 33 години и, за съжаление, не може да бъде поправена. През тези години нито държавата, нито виновните за възродителния процес намериха време и сили да се извинят за най-голямата политическа грешка в новата българска история. И Библията, и Коранът ни учат да прощаваме и аз съм убеден, че хората вече са простили на виновните, но не са забравили мъката и болката! А историята няма да прости никога!“. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/5/22 16:29

    ИМАШЕ ИЗВИНЕНИЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТ И ДВАМА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛИ!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/5/22 16:44

    Nikoga nema da prostim ....ne 4e mrazim i tarsim revansh....nema prostim za tova 4e maika BILGARIA ne nameri dostatı4no smelost i sili za potırsi smetka za stradaniata na turskite s 4eda za tuy ty vinagi ste s ostane mashteha za nas turcite...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/5/22 17:20

    Адмирации за областния за хубавите му думи!
    Адмирации на управата на Джебел за сегашния му облик!
    Адмирации на управата на Момчилград за сегашния му облик!
    Срам ме е да кажа, че живея в Кърджали!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/5/22 17:26

    fikri sali kakva rabota ima tam kato kakıv sedi tam nie si imame ot nas izbran müftiya znaçi pastiçkata e mn. sladka zatova se vırti pokray sladkarite

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/5/22 19:52

    Едно голямо Благодаря …Г-н Делчев ….
    Ерджан ..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/5/22 00:08

    Що, бе, той Сергей Станишев се извини навремето, даже се цунаха с Местан на Орлов мост

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/5/22 05:03

    Имаш ли заместник, главен секретар етнически турчин? Колко служители такива в обл. администрация? Кои областни държавни структури са доверени и в тях работят етнически турци /по колко-съотношение/

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/5/22 05:43

    Делчев,Да е следващия кмет на Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен20/5/22 06:07

    Браво господин ДЕЛЧЕВ, но за голямо съжаление, град КЪРДЖАЛИ е забравен, от управляващите на града. Лично от ВАС очакваме новости за нашия прекрасен град.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен20/5/22 09:05

    Изберете Господин Делчев за кмет градът ще придобие европейски вид .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен20/5/22 12:55

    Ще бъде грях да не използваме възможностите и потенциала на Д.Делчев за развитие на Кърджали

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.