24rodopi.com/Общество

„Ако това бяха нелегални емигранти, щеше да е бъкано с гранични полицаи, жандармеристи, полицаи, а то нелегални автомобили! Да беше един, да  не го забележиш. Ама те гонят една дузина и пак никой не обръща внимание. Алеко Константинов да беше жив, би написал фейлетона си „Бай Ганьо селски хитрец“, в който да разкаже как на общинска земя главният герой си е разположил возилата и ги търгува. А старите се ползват за склад за гуми. А, че народът няма къде да си паркира автомобила, бай ти Ганя ще се произнесе: „Народът да го д*ха!“.

Читателско писмо до редакцията на 24rodopi.com от много ядосан кърджалиец. Автомобилите са до блок 36 в квартал „Възрожденци“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/5/22 19:40

    Риба ама цаца,цаца ама риба

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/5/22 19:49

    Tezi koli sa na Osama bin Laden

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/5/22 21:25

    kade e tva mqsto da gi ispo4upim

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/5/22 12:35

      Не е това начина за решаването на този проблем! Вярно, така се решава само аз 4-5 мин. , все едно градушка е минала. По важно е селяка да рабере, че не може да живее за сметка на съседите си и да разчисти терена и кочината в която го е превърнал.

      Изтриване
  4. Анонимен27/5/22 21:35

    А къде би искал да ти ги турим?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/5/22 21:58

    И кво от това паркирал си колите човека, и аз си паркирвам там, и още други комшии си паркирват там,
    Голяма работа, ех че сте завидлив народ!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/5/22 09:36

      Щото,тъпако, не може да паркираш 10 коли за търговия пред жилищен блок. Купуваш си или наемаш земя, правиш си фирма, паркинг, продаваш, плащаш данъци и т.н. То по твоята логика аз мога да сложа павилион на същото място, да те видя ти къде ще паркираш тогава, или съседите ти. Щото, умнико, това никъде другаде няма да го позволят, пък ти ако искаш духай колкото искаш, аз искам законите да се спазват, анадънму?

      Изтриване
  6. Анонимен27/5/22 22:57

    Защо да са нелегални тези коли?! Нямат ли номер на рамата на двигателя или нямат VIN?? Само българският регистрационен номер ли ги прави легални?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/5/22 10:09

      Ами като са легални овча главо, що не тръгнеш с тях без номера по улиците и да видиш реакцията на първата патрулка

      Изтриване
    2. Анонимен28/5/22 10:38

      Недей да си хабиш нервите… няма да те разберат хората от Брачинка и Малка Чинка

      Изтриване
    3. Анонимен28/5/22 11:39

      Точно казано,Селска глава толкос разсъждава

      Изтриване
  7. Анонимен28/5/22 13:37

    А някой от "д*хащите" ако пусне жалба в Прокуратурата за нерегламентирна търговия с цел незаконно облагодетелстване и укриване на данъци! Или прокуратурата се Самосезира! Хитреца дали ще поумнее!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/5/22 13:52

    В Кърджали всичко е разрешено . Не остана педя общинска земя .Няма междублоково пространство . Няма места за паркиране .Разбити улици и треви по метър..И в други градове се строи но такава инженерна мисъл като в Кърджали няма никъде .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен29/5/22 13:47

    Нормален човек това не би го направил, целия град го заклеймява, а на него не му пука, не се стряска да си разчисти бракмите, сякаш е клошар! Възможно ли е като дете да е падал на главата си!?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.