24rodopi.com/Криминале

За побой, заплахи и принуда двама са били задържани в РУ-Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Инцидентът станал на 11 май в интервала между 19,30 часа и 20,30 часа в село Бели пласт.

По първоначални данни мъже на 31 г. и 55 г. нахлули в дома на местна жителка, нанесли удари по тялото на жената, извели я пред дома, където побоят продължил, придружен със заплахи за убийство.

След подаден сигнал дежурна оперативна група от РУ-Кърджали установила и задържала участниците в деянието. Извършен е оглед на мястото на произшествието и е образувано досъдебно производство. Сектор „Охранителна полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Темата +: Жената, която бе пребита в Бели пласт, е била душена от двамата нападатели, научи 24rodopi.com. 20-годишната имала сериозни белези по шията - четете тук

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/5/22 11:24

    Така ще е докато кадруват дпс и герб. Господин Министър нещо не мислите ли тези кадри да ги поизчистите малко вместо да дават информация за предстъпления да дават инфо колко престъпници са заловени. И пенсионери до кога ще работят в държавният сектор накрая се оплакват че вдигали пенсионата възраст. Вдигнете още с 5години възрастта за пенсиониране и ще почнат да хленчат баси наглоста и безочието в държавният сектор.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/5/22 11:35

    Само имената им липсват на такива и всичко ще бъде наред по-късно с тези лица.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/5/22 11:45

    В сащ влизаш ли в частна собственост, директно смърт!
    А да биеш собственика в частната си собственост до живот мококо!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.