24rodopi.com/Спорт

„Бяхме силни в желанието. В тази четворка отборите сме изравнени, въпреки че резултатите ни бяха в един момент много лоши. При нас са най-добрите футболисти от четирите отбора. Но са млади и им се отразиха тези резултати. Играехме днес за едната чест и за клуба. Тези двубои са по-трудни, защото когато играеш за нещо се мотивираш“, заяви временният треньор на „Арда 1924“ Емил Кременлиев след победата на „Сините от Кърджали“ с 1:0 над „Берое“. Както вече 24rodopi.com писа, Ковачев отбеляза в 10-ата минута единственото попадение. „Арда 1924“ завърши на 10-о място в efbet лига.

Договорът на Стамен Белчев не беше продължен от новото ръководство на клуба и вместо него Кременлиев не водеше тима в последния мач за сезон 2021/2022. Припомняме, че амбициозният Александър Тунчев ще бъде новият наставник на „Арда 1924“.

„Много треньори минаха. Четох, че са шест, като аз влизам с един мач и Херо, който не води нито един. Четири са. Така се развиха нещата. Не съм имал разговори с Александър Тунчев. Надявам се, че това е неговото място и да постигне успехите, които постигна с „Локомотив“ (Пловдив)“, добави още Емил Кременлиев.

Треньорската кариера на Александър Тунчев, който като играч на ЦСКА е вкарвал гол във вратата на „Бешикташ“ в мач от евротурнирите, започва през юни 2016 година. Тогава става помощник треньор в „Локомотив“ (Пловдив) в щаба на Илиан Илиев. Остава на поста също при ръководството на Едуард Ераносян и Бруно Акрапович. Заедно с Акрапович печели Купата на България през сезони 2018/19 и 2019/20 и Суперкупата на България през 2020.

На 11 ноември 2020 г. Тунчев е официално обявен за старши треньор на „Локомотив“ (Пловдив). Още в първия си сезон 2020/2021 г. начело на „смърфовете“ Тунчев води отбора до исторически успех – за втори път в своята история „Локомотив“ става вицешампион и печели сребърните медали.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/5/22 10:10

    Футболистите са наистина добри,но имаха най-некадърния треньор в групата в лицето на Стамен Белчев.Който и да дойде след него,Арда ще прогресира.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/5/22 10:54

      Треньорите и футболистите май изпълниха целите на някои с тотото

      Изтриване
  2. Анонимен21/5/22 18:06

    emo e ot samoto na4alo sas otbora i trebva da ostane nie fenovete go podkrepiame emo 6te e ot polza na sa6o tun4ev vav arda

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/5/22 19:22

    Киров(БЕЛИЯ) ВЕЧЕ Е СВОБОДЕН. В КЪРДЖАЛИ БЕШЕ НА ВЪРХА. ЦЕЛИЯ ГРАД ГО ОБОЖАВАШЕ. А СЕГА. ТЕЗИ ИЗМИСЛЕНИ ОТБРОРИ:СЕЛОТО. ЧИСЛОТО. СЕПТЕМВРИ. ЛОКО СФ. Вън от а група

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/5/22 16:37

    Стамен Белчев треньор ли е бее🤣в ФК АРДА дойде само един професионален треньор Славко Матич,другите не са треньори за АРДА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.