24rodopi.com/Регион

„Пътната настилка не е добра, заради гърбиците автомобилите подскачат“, коментираха водачи участъка от Кърджали-„Маказа“, където две превозни средства катастрофираха в понеделник вечерта.

Припомняме, че инцидентът стана около 21,20 часа на главния път, до разклона за село Градинка.

34-годишен водач на „Рено“ блъснал животно, оставено без надзор. Малко по-късно на мястото инцидент претърпява и друг водач.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/5/22 16:36

    Видимите резултати на Боко Тиквата

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/5/22 18:25

    Какво може да се очаква, нали сме в България, нормално е.Къде има хубави пътища из страната.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/5/22 20:02

    Посока Маказа преди село Върбен е направо планина- дере вземети мерки. Полицията да не дебнат зад хрости а да видят и пътищата

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/5/22 21:18

    Надзорът и строителят по време на строителството къде бяха,всички проби на насипа бяха преправени.насипваше се на поразия и без да се отнеме хумуса,само най отгоре се валираше,чок си...де Севал гитти тир шофер алемание.Над булгаристан и със самолет не искам да минавам,чок селам

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/5/22 21:26

    Нали фирмите си прибраха мангизите,чок с...де.сега ще видим асъл след водния цикъл там не само ще има подскачания,а и ще са придружени с вибрации.скачане с вибрации то нали мъжете са по чужбимлъка,да се радват жените.ашколсун машалла

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/5/22 21:37

    Каква настилка бе чочум,навремето насипът особено до водостоците не беше валиран и уплътнен,фирмите нали си прибраха парите,те са 2 участъка от Кърджали до разклон Подкова беше построена от българска,а от подкова до границата маказа от турска фирма.а познайте от 3 пъти кой участък подскача.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/5/22 21:50

    Хората плащат за люшкане и плющене вие се оплаквате,как не ви е срам.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен18/5/22 00:18

    Турска фирма строеше и маг.Тракия и помните какви ужасяващи кадри на разрушения ни се показваха.Боко и приближените му фирми напълниха гушите от строителството на магистрали и санирането.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен18/5/22 10:58

    Като стане беля после пак шофьорите са виновни опа хайде глобичка и полицейски занимания 2 3 часа

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен18/5/22 11:44

    togava vednaga tabela za ogranichenie na skorostta tam ne po-visoka ot 20 km.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен18/5/22 12:32

    Карайте бавно и няма да подскачятр

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен18/5/22 16:24

    Оле и ся Малееее и песачинки има по пътя Бах му майката даже и дъжд вали днес ужассс веднага да се каже на Бойко да се спре дъждът веднага аааааа кво е това чудо дъжд

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен18/5/22 18:44

    Седнали да се притесняват за неравностите по пътя за Маказа. Това е нищо. Пътувайте по магистрала "Тракия" да видите какво е подскачане. А собственикът на фирмата която строеше този път който в Кърджали всички го знаят преди време казваше : Там където са ни поканили да ядем и да пием не са ни забравили, но там където сме работили не са ни потърсили.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.