24rodopi.com/Политика

"Ние сме готови за предсрочни парламентарни избори, за да има ценностно евроатлантическо управление в България, за да има стабилност и да можем да преодоляваме кризите", заяви пред хиляди на площад „19 май“ в Джебел лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ. Градът отбелязва 33 години от мирните протести срещу „Възродителния процес“.

В Деня на демокрацията в Джебел Карадайъ подчерта, че България има нужда от ценностно хомогенно управление и евроатлантическо правителство.

"Виждаме в какви кризисни времена живеем. Времената са сложни и тревожни. Но има една власт, която дори не може да говори със своите партньори, камо ли да има комуникация между власт и опозиция, което е задължително в такива трудни и кризисни времена", отбеляза председателят на ДПС.

Карадайъ определи предложените от правителството антикризисни мерки като „закъснели“ и каза, че в момента проблемите в страната не се решават, кризите не се преодоляват, а сегашната власт създавала допълнителна тревожност и кризи.

Българските граждани и бизнес имат нужда от ясна посока и ясно поведение на властта, каквито в момента няма, посочи Карадайъ.

Както вече 24rodopi.com писа, от трибуната на „19 май“ бяха прочетени поздравителни адреси от президентите на България и Турция Румен Радев и Реджеп Тайип Ердоган.

Общинският съвет удостои посмъртно със званието „Почетен гражданин на Джебел“ създателя на най-влиятелната изселническа организация – „Балгьоч“, Мюмюн Генчоглу.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/5/22 14:50

    Карадайъ, 32 години гледаме цялостен евроатлантизъм и всичко е съсипано, заврете си го този евроатлантизъм дето слънце не огрява, келепирджии

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен19/5/22 15:36

      Нови избори няма да има ,приемето го.

      Изтриване
    2. Анонимен19/5/22 17:40

      Много правилно казано.

      Изтриване
  2. Анонимен19/5/22 15:29

    Карадайъ декларира ,че ДПС са готови за предсрочни парламентарни избори, за да има ценностно евроатлантическо управление в България, за да има стабилност и да можем да преодоляваме кризите"Г-н,Карадайъ,видяхме и управлението на ДПС.ДПС над 30 г.управлява кърджалийска обл.Какво направихте за тези които ви дават възможност да живеете отделни единици като царе за дметка на обикновения народ.Дигате местните данъци и такси безразборно,за инфраструктура да не говорим,в центърана Кърджали все едно бомба е патнала.Разбити траратоари ,разбити улици.Готови сте за предсрочни парламентарни избори,на какво разчитате,електората Ви не е този който беше преди години,младите не ги е страх от селските деребеи,които лъжат и точат общински пари.Така,че г-н Карадайъ не очаквайте,че при едни предсрочни избори ще се видите във власта.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/5/22 09:44

    a sega de izbroi za kakvo 4e vie li im napravihte na horata minimalnata pensia 478 lv ili zaplatite 710 lv ne gospodin karadai vie lajite horata sas 1 kobik darva taka 4e ne ni zanimavaite sas va6te filmi nie ne iskame izbori vsqka godina a i za taz godina ni vdignaha pensiite i zaplatite taka 4e nqmame nujda ot novi izbori

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/5/22 13:58

    Админ , казвам се Ерджан
    Би ли ми отговорил .
    Каква е причината , да не ми публикуваш коментарите ?
    Ерджан …

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.