24rodopi.com/Спорт

Крумовградският „Левски 2005“ победи с 3:1 хасковския „Саяна“ в последния мач от първенството на Югоизточната Трета лига.

Гостите, които са №2 в Югоизтока откриха резултата, но в 29-ата минута Аурел Мусай вдигна над 500 зрители на стадиона в Крумовград на крака – 1:1.

През втората част „Гурбетчиите“ доминираха, като това се материализира с два гола. Мирослав Будинов направи 2:1 в 71-ата минута, а само три минути по-късно Джунейт Яшар отбеляза последния аматьорски гол за тима на Стефан Генов, който вече е новият член на Втора професионална лига.

Сезонът на Гурбетчиите от А и Б групите в Крумовград: отличен бюджет, 27 победи, 5 равенства, 2 загуби, 112:16 голова разлика, 86 точки.

След кратка почивка представителите на крумовградския футбол ще започнат подготовка за дебюта в българския Б-футбол.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/5/22 20:13

    На кой стадион ще играят?ще има ли нов стадион или ще пътуват до Кърджали или Хасково?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/5/22 20:22

    Благодарение на Общинската ни управа,Кметицата ни г-жа Себихан Мехмед и Бизнесмена Бургуджана Крумовград ще има
    за пъри път Футболен отбор в Б Група

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/5/22 10:44

      Защо не дадоха един медал и на кмета на общината?

      Изтриване
    2. Анонимен29/5/22 13:27

      Мачовете ще се играят на централния стадион

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.