24rodopi.com/Коментари

Някакъв политолог обяснява защо украинското знаме трябвало да се вее над Столична община. Разбира се, трибуна му дава вечно набърканата из нашенско медия „Дойче веле“. И опитите да бъде свален чуждия байрак, биват наричани от политолога нещо от сорта на „фалшив патриотизъм“. Ябанджийският явно е истински. Естествено цялото послание не минава без обичайните „ценности“ - демокрация, свободен пазар, човешки права…

Поредният ГМО продукт, глобалистки комсомолец. Има едни ценности и те са човешки. Всичко друго е генномодифицирано по образ и подобие и в услуга на създателя си. И къде е този свободен пазар, като ти се нарежда от новите господари откъде, на каква цена и по колко да купуваш? Къде е тази демокрация, в която една шепа стиска за топките 90 на сто от населението? И къде са тези човешки права, като именно „свободният запад“ налагаше ударно и ултимативно маски, изолации, ваксинации по време на пандемията, блокираше сметки и биеше недоволните? Същият, за когото не си човек, ако не си без… и не аплодираш създаването на 89-ия пол.

В същото време излиза на трибуната в Народното събрание съпредседателят на „Демократична България“ и обяснява как трябвало да се наложи „депутинизация“ на обществото. Да се забраняват всякакви руски символи в медии и изобщо навсякъде, а в България моментално да навлязат многонационални войски на НАТО…

Единият иска чужди байраци по сградите, другият някаква комсомолска демокрация с фашистки елементи, както и чужди войници край градовете.

И това за тях е патриотизъм.

България в момента е окупирана. От глупостта и напазаруваните пигмеи, които колкото и да крякат, не могат да заприличат на страшилища. Смешни и жалки са.

*

Две трети от българските граждани застават зад позицията за неутралитет във войната в Украйна, като тя се споделя и от огромната част от проруските и левите избиратели.

68,5% от българите смятат, че България трябва да запази неутралитет по отношение н войната в Украйна. Според 21% страната ни трябва да окаже подкрепа за Киев, а 7,5% смятат, че трябва за сме с Русия. Това сочат данните от национално проучване на агенция ЕСТАТ, свързано с войната в Украйна.

Една група от 30-40 души от първи петли до полунощ от телевизора „отварят очите“ на българите за случващото се в Украйна. И, по данните на ЕСТАТ, претърпяват пълен провал.

В центъра, откъдето тръгват насоките и парите за тези „просветители“, скоро може да стигнат до извода, че плащат като за експерти и харизматични политици и обществени, а реално се получава… заложили сме на "куци" пропагандатори. 

Снимка: Pixabay.com

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/5/22 17:06

    Какви са тия анонимни статий? Ако статията е анонимна и няма посочен автор, това трябва да събуди съмнение у нас.
    Защо този ербап автор не застане с името си или да иде в Украйна да се срещне с хората и да види реално войната. Или това ви диктуват? Аматьори!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/5/22 22:58

      АБЕ ТЪПУНЧО ТИ НАПРАВО ИЗКЪРТИ ГЛУПОМЕРА.УКРАЙНА НАБИРА ДОБРОВОЛЦИ , ХАЙДЕ БЕЖ .

      Изтриване
    2. Анонимен14/5/22 19:05

      До 17:06
      Баси дебила

      Изтриване
  2. Анонимен13/5/22 18:09

    Тогава да оставим русите да си развяват байрака.Интересно какво ще правят неутралните,ако някой нападне България и света остане неутрален.Само страхливците не могат да изкажат някакво мнение по един въпрос.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/5/22 00:13

      Самата ербаб взимаща страна БГ какво ще прави с 1 танк и 1 самолет Империя

      Изтриване
    2. Анонимен14/5/22 07:14

      Бегай да браниш Украйна тогава!

      Изтриване
    3. Анонимен15/5/22 07:50

      В град,като Кърджали има адски много проблеми,за които гражданите могат да дискутират,но сега е на мода-война,колкото нелепо и да звучи.Защо да не дискутираме за постоянен НАГЪЛ воден режим,в кв.Въз-ци,за липса на пейки и зелени площи,в този квартал.За варварска сеч на столетните акации,пред една градска кръчма,на която и пречили да и се вижда рекламата ,за потъващи в боклуци паркове и улици,за липса на елементарни тоалетни,защо насаждате на хората политически дискусии.

      Изтриване
    4. Анонимен15/5/22 11:04

      Da pochvame ! Tova e 10000 puti po vajno ! Koi upravliava ? Dps ! Prikliuchihme temata !

      Изтриване
  3. Анонимен14/5/22 00:47

    Така е. Горе долу верни са нещата който казва

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.