24rodopi.com/Коментари

За 3 дни руският президент Владимир Путин „отсвири“ войната в Украйна, за да отскочи до Ада, да се върне ослепял, на за началото на новата делова седмица да му гарантират още 3 години живот.

Хронологията:

Руският президент Владимир Путин може вече да е мъртъв, смятат шефове на британското контраразузнаване, съобщава Daily Star Sunday. Източници на високо ниво от МИ6 (британското контрарузнаване) казват, че руският президент е бил тежко болен.

„Путин е много болен и когато умре, смъртта му ще се пази в тайна седмици, ако не и месеци. Също така има вероятност той вече да е мъртъв. Невъзможно е да се знае. Смята се, че Путин е използвал двойници в миналото, когато е бил зле и Кремъл може да го прави сега. Путин е ръководител на малка група висши служители, които са му напълно лоялни. Истинският страх (за неговите приятели) е, че след като смъртта му бъде обявена, може да има преврат в Кремъл и руските генерали ще искат да се изтеглят от Украйна. Смъртта на Путин ще ги остави безсилни и уязвими, така че те имат личен интерес да кажат, че Путин е жив – когато обратното може да е вярно", разсъждават от МИ6 пред британското издание.

Началникът на военното разузнаване на Украйна генерал-майор Кирило Буданов също твърди, че Путин е тежко болен от рак. Той обаче уточнява, че това не значи, че ще умре всеки момент и че вероятно има още няколко години живот пред него.

 

В неделя руският външен министър Сергей Лавров отрече твърденията, че президентът Владимир Путин е болен, като заяви, че няма признаци, сочещи за някакво заболяване.

Здравето и личният живот на Путин са теми табу в Русия и почти никога не се обсъждат публично.

В отговор на въпрос на френската телевизия TF1 руският първи дипломат заяви: "Не мисля, че здравомислещите хора могат да видят в този човек признаци на някакво заболяване или недъг".

Лавров посочи, че Путин, който през октомври ще навърши 70 години, "се появява на публични места всеки ден".

"Можете да го гледате на екраните, да четете и слушате речите му", каза Лавров в коментар, публикуван от руското външно министерство, цитиран от БГНЕС.

Шпионинът казва също, че от болестта Путин губи също зрението и си.

„Казаха ни, че страда от главоболие и когато се появи по телевизията, му трябват листове хартия с всичко написано с огромни букви, за да прочете какво ще каже. Те са толкова големи, че всяка страница може да съдържа само няколко изречения. Зрението му се влошава сериозно. И крайниците му сега също треперят неконтролируемо“, твърди агентът, цитиран от Mirror.

 

Владимир Путин е бил предупреден, че му остават до три години живот, пише в. “Дейли Мейл”.

Служител на руското разузнаване описал състоянието на руския президент като “тежка форма на бързо прогресиращ рак”. Шпионинът обяснява, че на стопанина на Кремъл му остават “не повече от две до три години” и той също така губи зрението си, посочва изданието.

Новината за неизлечимото заболяване на руския лидер се появило в тайно съобщение на руски агент до избягалия бивш служител на ФСБ Борис Карпичков.

В него се разказва, че Путин отказва да носи очила поради опасения, че това ще покаже форма на слабост, а заради състоянието си той се нахвърлял върху подчинените си с неконтролирана ярост.

 

От родния телевизор става ясно, че в света най-много приятели Путин има в България. Едни са наясно с всички военни ходове на руския президент, други обясняват колко е луд с такава убедителност сякаш говорят за братовчед си, а някои просто се изявяват като джипи на Путин - всичките му болежки и кахъри знаят.

Време е да им се даде ефира за темата с продължение.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/5/22 10:53

    путин е шефа на света ще го разберете след години

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/5/22 17:09

    А може би крият,че е спал с жената на Борис ! И Байгъ байълдисал от новината!може би, гадая си!Ама може и да е вярно!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/5/22 17:09

    А може би крият,че е спал с жената на Борис ! И Байгъ байълдисал от новината!може би, гадая си!Ама може и да е вярно!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/5/22 18:22

    Този човек владее и играе около 8 вида спорт. Може и да са повече. Факт е, че притежава 8 дан и черен пояс по джудо. Тази година през месец октомври той ще бъде юбиляр. Ще навърши 70 години. Какви ли не глупости се пишат по негов адрес. Неговият началник от школата на КГБ е жив и вече е на 92 години. Така, че такива хора като него има още много да живеят въпреки трудният му живот след Втората световна война. Пък и зодията му е такава.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.