24rodopi.com/Спорт

„Арда 1924“ загуби контролната си среща срещу „Славия“ с 0:1.

Двубоят бе изгледан на живо от изпълнителния директор на клуба Ахмед Моллахасан, който бе в компанията на спортния директор Ивайло Петков, както и фенове на тима.

Още в 3-ата минута Желев засече с глава центриране от ъглов удар , но вратарят на „Славия“ изби топката. Последваха няколко положения за „Арда 1924“ и в 23-ата минута Тилев отправи далечен удар, който попада в ръцете на Вуцов. В последните минути на полувремето последваха два опасни удара на Лъчезар Котев и Тонислав Йорданов, но до попадение не се стигна. В последната минута на първата част главният арбитър отсъди дузпа в полза на „Славия“, която Радослав Кирилов превърна в гол и откри резултата.

След почивката играта продължи да бъде динамична и двата отбора създадоха няколко положения.

Следващата контрола на „Арда 1924“ е на 29 юни от 18 ч. срещу „Витоша“-Бистрица.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА АРДА:

36 Васил Симеонов, 20 Деян Лозев, 4 Милен Стоев, 24. Пламен Крачунов, 8.Милен Желев,80. Лъчезар Котев, 77. Илия Юруков,     33 Иван Тилев, 17 Иван Коконов, 10 Светослав Ковачев, 98 Тонислав Йорданов

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/22 22:46

    Котев и Юруков са много слаби,Деян Лозев е трагедия.Докато е време Началниците да разберат,че с този състав ще бъде много трудно.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/22 23:26

    Golemite futbolisti na ivaylo petkov

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/22 05:37

    Явно това ще са титулярите.Нужно е попълнение в средата,трудно се

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/6/22 05:54

    Явно това ще е титулярния състав.Отново се видяха проблемите в средата на терена и десния бек.След напускането на Спас Делев отбора няма изявен лидер.Все още не е късно за 2-3 КАЧЕСТВЕНИ попълнения,иначе отново мъки и треперене до последно.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/6/22 06:56

    За 90 мин.един опасен удар на Желев с глава и почти нищо друго в атака,слаби халфове,трагичен Лозев.Налага се извода,че на Арда липсва качество.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/6/22 10:56

    Дали на шефа му е харесала играта на Арда и куците коне които е привлякъл Ив.Петков?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/6/22 11:58

    Досега Славия нямаха победа.Това е показателно за нивото на Арда.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.