24rodopi.com/Спорт

Състезателките на спортния клуб „Юнак“ - Ардино Сиделя Мутлу и Цветелина Георгиева имат огромен принос за спечелването на пет медала от Балканиадата по тенис на маса за юноши, девойки, кадети и кадетки. Надпреварата се проведе в курорта Албена и в нея участваха отборите на България, Босна и Херцеговиа, Албания, Турция, Черна гора, Косово, Молдова, Румъния, Северна Македония, Сърбия и Гърция.

Българските състави спечелиха общо 8 медала - един златен и седем бронзови.

Златните медали за България бяха спечелени на двойки при кадетките от Сиделя Мутлу и Лимоня Гайтанджи (Гърция). Сиделя Мутлу стигна до бронзовите медали на смесени двойки заедно с партньора си Йоан Величков.

Истински фурор направи при девойките до 19 години другата състезателка на СКТМ „Юнак“ Цветелина Георгиева. Тя спечели три бронзови медала на индивидуално, двойки и смесени двойки с партньорите си Кръстина Иванова и Димитър Стефанов.

„Всички състезатели на България достойно представиха страната ни на Балканските игри. Ако трябва да говоря специално за Сиделя и Цветелина, бях приятно изненадан от играта им. И двете показаха през целия турнир извънземен тенис, като с тази си игра дадоха сериозна заявка, че имат място сред най-добрите в Европа“, заяви Бейхан Емин, национален треньор на България при кадетките.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.