24rodopi.com/Политика

ГЕРБ внася вот на недоверие към правителството, обяви на извънреден брифинг зам.-председателят на партията Томислав Дончев.

"На тази мъка трябва да се сложи край. Тази глава от българската политика ще е позорна. Единственото, което можем да направим, е да е кратка", каза Дончев.

"Провалът на това правителство е комплексен и няма секторни измерения. Всъщност мащабите му са такива, че правителството няма с кого да се конкурира в модерната политическа история на България, то може да се конкурира единствено със себе си. В жестоката конкуренция между различните видове провали, то най-осезаемият такъв е в публичните финанси и икономиката. Не само поради мащабите му, не само заради числата от статистиката, а поради това, че този провал се усеща от всеки български граждани", отбеляза още №2 в ГЕРБ.

От ГЕРБ са събрали всички нужни подписи за внасяне на вот на недоверие в парламента, като това ще стане още утре, поясни председателят на парламентарната група на партията Десислава Атанасова. 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/6/22 20:03

    Аре бегайте крадци долни

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/6/22 21:00

      Крадци ?!! Бърчет с кви очи го пишеш това сегашните крадат за секунди !!!?? Най слабото правителство в историята ! Да се махат по бързо ! Вота ще мине от първия път !

      Изтриване
    2. Анонимен15/6/22 11:35

      Абе ти си прав, те и герб не бяха добре, ама тия бият рекорди, чак на Слави му стана лошо. И аз съм пишман, че псувах Бойко.

      Изтриване
  2. Анонимен14/6/22 20:19

    Дано хамериканците да са дали картбланш и кирчовци и рудивци да са аут

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/6/22 08:08

      Мъдър е не оня, който знае много, а който знае нужното.

      Изтриване
  3. Анонимен14/6/22 20:20

    Многоточие...
    Обичам този знак. Макар неважен,
    макар неясен... Скъсан... Просто малко...
    Човекът нещо искал е да каже...
    Но... изведнъж се сетил... Премълчал го...
    ...Защо - не знаеш... Скъсаната нишка
    останала. А той самият - де го?
    Три точици... Прекъсната въздишка...
    Единствен спомен... Някому... От него...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/6/22 07:40

    паламраджията биковл.олигофрена атанасова хронично болния за власт дончев и още шепа блюдолизци ли ще бъдат на власт.пази Боже Българияя

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/6/22 07:50

    Ах, колко ги е страх крадците долни, ах как се втрисат при мисълта, че ще им се търси отговорност за заграбеното от народа....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/6/22 07:53

    Кой изветрял мозък би искал точно пък вие да продължите с безогледното грабене? Марш кучета алчни ненаядени!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/6/22 07:57

    Мъка сте Вие с вашия тормоз над собствените си хора!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.