24rodopi.com/Общество

Крясъци, обиди, клетви, канонада от буркани и бутилки.

Това се случва в кооперация на улица „Руен“ в центъра на Кърджали, алармираха преди месец жители на блока в писмо до 24rodopi.com. Стресът им е причиняван от съседка, която „утихнала“ за известен период от време, но…

„След кратко затишие от около месец, тормозът започна пак като нов кошмар. Предната вечер, цяла нощ от апартамента й се чуваха силни тътени като удар на телевизор в пода или удар на гюле в стената, или цепене на дърва. Тежък предмет пак полетя от терасата и гръмна на ул.“Руен“. Почти никой от комшиите не мигна до сутринта“, се обръщат с ново писмо до редакцията ни съседи на жената.

„Кулминацията беше сутринта към 8:10 часа, когато тътен като от пускане на гюле по всяка стълба започна да ехти на стълбището. Когато отворихме вратите си, с ужас видяхме как тази наша комшийка влачи стар телевизор с кинескоп (поне 25-30 кг), като тя самата е отпред и дърпа уреда за шнура, при което той се тряска и кънти на всяко стъпало. Направихме й забележка, че ще увреди стълбите, и като отговор получихме пак няколко нецензурни думи. Зловещо влачене на стария телевизор от 4-ти етаж надолу приключи с поражения по стълбите.

Друг, по-малък телевизор, е видян строшен на платното на ул.“Руен“, вероятно причина за силния гръм от предната нощ.

Нито един от живущите в сградата няма никакъв конфликт с въпросната госпожа и вече незнаем защо сме подложени на такъв тормоз от нейна страна. Сега започна да руши и общите части на сградата.

За госпожата знаем, че е  аптекарка-професия, която никак не предполага такава безпричинна злоба към всички и всеки“, се посочва в писмото на живеещите в кооперацията.

Нанесените повреди на стълбите са документирани и съседите смятат да се консултират с адвокат, за да се предприемат необходимите действие по заплащане на щетите.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/6/22 12:57

    Еее това вече на нищо не прилича! Институции няма ли в тази държава? Обърнете се към полицията и прокуратурата.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/6/22 15:09

      Това е работа на лекарите. Там нещата са по друг начин.

      Изтриване
  2. Анонимен29/6/22 13:25

    Най-вероятно е психично болна жената…

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/6/22 13:54

      Целият град е пълен с психично болни. Всеки трети с депресия, има и много циклофреници.

      Изтриване
  3. Анонимен29/6/22 13:47

    Заведете й дела както за повредено общо имущество, така и за тормоз. Докато не й скочите с бутонките, тя ще ви прави криви. Тя като ви псува, що не я снимате с телефона поне? Или вие не можете да псувате и не знаете нецензурни думи? Така е когато има прекалено много "разбиране" и "толерантност". Ако се установи, че има психичски проблеми - лудницата е в Байкал, да влиза там и я лекуват. То това вашето не се търпи наистина, ама явно сте мното търпеливи. На зла круша - зъл прът, е казал народът.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/6/22 13:57

    Хората вече не вярват и на институциите в България. Ангархията чука на вратата. Наистина жалко за живущите в блока, нито могат да си починат през ноща, нито са спокойни че няма да ги замерят с буркани на входа на блока. Явно госпожата се чувства над закона.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/6/22 14:23

    Започнете вие да я тормозите и принудите да си продаде апартамента. Ако трябва си направете график. В нета има стотици номера, които може да й прилагате. Тормоз до дупка да види къде зимуват раците и да се изнесе бързо. Лошото е, че ще отиде на друго място да тормози съседите си, но вие ще сте се отървали от тази нагла ненормалница.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/6/22 16:27

    Може да се направи така, че накрая да си плати за всички щети +съдебните разноски и хонорара на адвокатите. Сигурно има много пари, щом е такава непукистка и високомерна към съседите...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/6/22 16:29

    Moje psih da e malko iliiii ot lipsa na sexove(hubava li e)

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/6/22 19:18

    Жената 20 години я тормозеше мъжа и, загуби сина си , който беше на 20-на години, другия и син стана наркоман и тя не издържа. Помислете, това на всеки може да се случи! Да не ви идва на главата!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/6/22 08:43

      Всеки има проблеми. Но това не дава право на никой денонощно да тормози съседите си или да руши общите части на жилището. Като е счупила и повредила да си плати, а за психичното здраве да се лекува при психиатър

      Изтриване
  9. Анонимен29/6/22 19:24

    Един як бой ще му дойде много хубаво

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен29/6/22 20:03

    Аптекарката Ангелкина ли е?

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен30/6/22 12:06

    Като е психично болна как работи като аптекарка 🤔

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен30/6/22 12:54

    Жената явно има нужда от адекватно лечение.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.