24rodopi.com/Коментари/Политика

Президентът (2012-2017) от ГЕРБ Росен Плевнелиев е плах, нерешителен политик. Не би направил нещо на своя глава, дори това „нещо“ да носи плюсове на партията му ГЕРБ.

Затова вчерашната сутрешна новина на Плевнелиев, че Бойко Борисов бил готов да се оттегли от шефското място в собствената му формация, бе „глътната“ от медиите. Всички уважиха новината, защото приеха Плевнелиев като „куриера на Борисов“.

Отстъпва ли Борисов?

Два часа по-късно се оказа, че Плевнелиев е казал фалшива новина.

Близки до Борисов доразвиха, че в сутрешното телевизионно студио Плевнелиев бил не „куриер на Борисов“, а пратеник на Иво Прокопиев. Интересен „трансфер“, задълбочаващ още повече недоверието в обществото, в което трайно се е настанило мнение, че страната се управлява от два властови центъра, борещи се един с друг. Но под общия знаменател - с чужди сили зад гърба.

*

„Продължаваме промяната“ е готова да направи правителство с ГЕРБ, ако начело на партията не е Бойко Борисов. Кирил Петков дори прати лидера на „топъл остров“, като условие да се спогоди с депутатите от партията му.

От ГЕРБ също са навити да се вземат по евроатлантически с ПП, ако в партията, която ще получи първия проучвателен мандат, ги няма Кирил Петков и Асен Василев.

Звучи като приказка за любовта. Има опция за брак, ама и на двете страни им пречат главните действащи лица-„булката и младоженеца“.

*

Кой е по-излишен – Бойко Борисов или Кирил Петков?

Това пък е другият прочит, този на задкулисието, което не иска предсрочни парламентарни избори. А всичко да си върви в коловоза на „цивилизационния избор“, като само „дразнещите“ елементи бъдат премахнати. Нали се сещате какво иде да рече първата част от изречението?!

На снимката: И понеже няма живот за ГЕРБ без Бойко Борисов, а и ПП не си дава Кирил Петков, това лято пак ще се лепят плакати на лидери. Кой където свари, поредно издание

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/6/22 14:12

    При Борисов дизелът 2.50,при Петков 3.50

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/6/22 15:49

    Няма по. И двамата са излишни. Единият управлявал България 12 години видяхме до къде ни докара. Другият пък въобще не трябваше да управлява България. И двамата излезнаха ментета.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/6/22 18:25

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/6/22 22:01

    Бойко разбира се е излишен

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/6/22 13:00

    Zlaten vek pri boiko pri Kircho 500 g prisustvie i opaduk aide da e vizantiisko prisustvieto

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.