24rodopi.com/Темата+

Фирмата на сина на председателя ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов и на дъщерята на депутата от ИТН Танер Тюркоглу е създадена малко след изборите за Народно събрание в края на 2021 година, сочи справка в Търговския регистър.

„Рейвънхил консулт“ е регистрирана на 15 ноември 2021 година. Като предмет на дейност са вписани: консултантски и информационни услуги, търговско представителство и посредничество, проучвателна дейност, изготвяне на анализи, бизнесинвестиционни планове, сделки с интелектуална собственост, вътрешна и външна търговия, комисионерство, агентство в полза на местни и чужди физически и юридически лица. Съдружници са Сибил Тошков Хаджитодоров – 50% дял, и Дуйгу Тюркоглу – 50% дял.

Вчера стана ясно, че шефът на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов има общи бизнес интереси с джебелския депутат от ИТН Танер Тюркоглу. Синът на „дясната ръка“ на Слави Трифонов – Сибил Тошков Йорданов, и дъщерята на джебелчанина имат обща фирма, пише сайтът за разследвания BIRD.

„Не партия, а фирма. Сибил Тошков Хаджитодоров е съдружник в една фирма с депутата с Иван Руменов Клисурски, а в друга с дъщерята на депутата с 3 самоличности Танер Кадир Тюркоглу (или Танер Ердинч Дурмуш или пък Тянко Калинов Насков)“, посочва BIRD.

Предприемачът от Джебел изненадващо се отказа от турското си гражданство и се появи в кандидатска листа на ИТН в област Пловдив през 2021-ва. Той бе втори след Тошко Йорданов и през април, и през юли, и през декември. Йорданов, който беше водач в още един район, отстъпи мандата на Тюркоглу.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен16/6/22 09:27

    Нещо нередно ли видяхте.За да упражняват някаква дейност трябва да бъдат от ДъПъСъ и ГРОБ ли...Много сте нагли и злобни...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/6/22 10:13

    Законите нали позволяват,нещо нередно или незаконно да виждате?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен16/6/22 11:47

    to6ko maimunata e za trepane

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/6/22 14:08

    аве , дпс .итн , герб ,тези 3те са едно и съшо нещо,
    да събират данъци и да се изчезват, това е.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/6/22 07:00

    Кога ще се уеднаквят умената и пенсиите , пет имена пет пенсии.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.