24rodopi.com/Коментари/Политика

Шефът на ДАНС Пламен Тончев е заявил пред депутатите на закритото заседание, че премиерът Кирил Петков му е разпоредил устно да изготви списък на руски дипломати за изгонване.

Това разкриват редици медии от пленарната зала „под ключ“.

Тончев е заявил още, че от експулсираните 70 служители на руското посолство, само 37 са дипломати, за които ДАНС има само обосновано предположение, че развиват дейност, несъвместима с дипломацията. 

Доказателства за шпионска дейност обаче няма.

В ситуация на военен конфликт, изпразнени газохранилища, маршируваща инфлация, поскъпващ ток, премиер нарежда „устно“ да се направи поредна крачка към тотално скъсване с дипломатическите отношения с държава, която е естествен континентален партньор и по този начин излага националната сигурност в сектор „Енергетика“ в риск.

Ако сега няма реакция, то това вече не бива да се нарича държава, а просто колония!

Официално. 

Дори с устно разпореждане.

С каквото бяха прекратени Южен поток и АЕЦ Белене.

Опипванията с Лена бяха като презерватива на Борисов на нощното шкафче. Случва се, човещинка, дето се вика. Но тук нещата минават всякакви граници.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/6/22 07:16

    Устно може Лена звучи много еротично и еретично.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/6/22 08:41

      Звучи правилно !

      Изтриване
    2. Анонимен30/6/22 08:42

      Ако в България има все още някъкви служби с останали кадри, които си разбират от работата и милеят за държавата си ,ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ГО АРЕСТУВАТ, ТОВА ЛЕКЕ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА !!!

      Изтриване
  2. Анонимен30/6/22 08:14

    Откак го удариха със снежна топка по главата, момчето не можа да дойде на себе си. Добре че свалиха правителството от власт, иначе не се знае още какви бели можеше да направи.По-добре ще е за всички, баща му да го закара в Канада, белким оздравее момчето.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/6/22 08:16

    Лена може през устата, но шефа на ДАНС не бива ! Това все пак е антишпионска служба.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/6/22 12:35

    Лена го може

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/6/22 21:41

    Имаше един виц-предпочитах ,предполагах ,пък то излезе едното нищо.Така и нашите служби предполагали ,ама си го решили.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.